שאלת הערב שלי: אופנה ויופי

kisses

New member
שאלת הערב שלי: אופנה ויופי

עם מה לא תתפסו בחיים בלי כשאתם יוצאים? והכוונה היא לאיפור איזה טיפים טובים אתם יכולים לתת בכדי שניראה טוב ביום יום? מהוא סיגנון הלבוש הכי אהוב עליכם?

shelycat

New member
חשיפה ל../images/Emo42.gif מסוכנת לעור../images/Emo98.gif

אין לי שום טיפ ממש טוב חוץ מלהימנע מהשמש כמה שיותר (חם, חם בחוץ). וכיוון שאני לא מתאפרת על בסיס יומיומי ורק כשיש לי חשק (פשוט אין טעם בחום של הארץ וזה גם מאיץ את הזדקנות העור), כשאני כבר מתאפרת ביומיום אז: מעט מסקרה טובה ואיילנר אפור במראה "מעושן" (כלומר לא פס חד, אלא עדין ומטושטש) ולעיתים גם עיפרון לבן לעיניים שנותן אפקט "מגדיל" לעין. הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת הוא ניקוי קבוע של הפנים לעור בריא יותר. והדבר שכמעט לא תופסים אותי בלעדיו הוא (מה לעשות): משקפי השמש שלי (שמידי פעם מחלטרות כקשת לשיער
)

יעלי2

New member
אודם מכל סוג וצבע

אני לא אוהבת להתאפר אבל מורחת ליפסטיק מאז שאני זוכרת את עצמי. בהיר, כהה, כהה מאוד, שקוף, ורדרד anything goes. תלוי במצב רוח. אין לי גם בעיה להחליף חברות או ללכת עם אודם שמנוני במיוחד. אני לא אוהבת שעובדים עלי ומוכרים לי ג´אנק בצורת ליפגלוס ואחר כך אני מגלה שהוא סתם שקוף שמחזיק 4 שניות!

Aאלינור

New member
משתדלת מאוד מאוד

לא לצאת מהבית בלי מסקרה ובזמן האחרון גם בלי קרם הגנה על הפנים. החלטתי שחייבים להתחיל להקפיד יותר, אפילו בנהיגה, או בטיול עם הכלב

fila

New member
..............

אני תמיד מקפידה להתאפר, לא תמיד כולל הכל אבל חובה מייק-אפ, פודרה,מסקרה ואיזה ליפ גלוס או ליפסטיק אחר. בגלל שאני צובעת לבלונד אני מקפידה לא להסתובב עם "שורשים" אבל אני מודה שזה קשה ככה שלפעמים יוצא לי להסתובב כמה ימים במראה דיי פרחי
אני נחשבת מאוד גנדרנית בקרב חברותיי ובעבודה,מחזיקה בקולקציה מפוארת של תיקים ונעליים בהתאמה
אם תופסים אותי פעם עם תיק שלא קשור לאיזה פריט לבוש או לנעליים מייד "שמחים" להעיר לי, וזה קורה כי אני מתעצלת להעביר את הדברים מתיק לתיק....

rinutza

New member
בד"כ מסקרה - אני בד"כ לא מתאפרת

אבל מסקרה אני כמעט תמיד שמה - זה פשוט מגדיל את העיניים

ayush

New member
תמיד, אבל תמיד למרוח קרם לחות !!!

וגם לשתות הרבה מים !! זה עושה פלאים לעור. מבחינת איפור אני מקפידה להתאפר כל יום וזה כולל : פודרה, צללית, מסקרה,סומק ואודם. ועוד נקודה חשובה: לעולם לא ללכת לישון עם איפור !!!

אתי@

New member
משתדלת להתאפר בקלילות

(מייק אפ עדין וסומק). מבחינת סגנון ביגוד - ליציאה אני אוהבת ג´ינסים עם גופיות סקסיות. כשאני רוצה להשתדל יותר אז חצאיות או שמלות של מנגו או מורגן. סגנון קליל, סקסי ורומנטי. לעבודה אני לובשת הרבה ג´ינסים, בגדים של פוקס, גופיות של זארה וכו´. פה לא מתלבשים יותר מידי יפה (בלשון המעטה) ככה שאני לא מרגישה צורך "לדפוק הופעה". מה שנקרא סגנון קז´יואל... אבל בכל מקרה אני תמיד מקפידה להראות מסודרת וללבוש רק מה שמתאים לי ויושב עלי כמו שצריך. בקטע הזה אני לא מחפפת. אני גם מקפידה ללכת עם נעליים ותיק שיתאימו עד כמה שאפשר לבגדים.

אתי@

New member
אה, איך שכחתי? תמיד מקדם הגנה

אני מקפידה לא לצאת מהבית בלי קרם לחות עם מקדם הגנה. גם בחורף וגם בקיץ
זה מצחיק אבל אתמול פגשתי מורה שלי מכיתה ה´
והיא שאלה אותי לאן נעלמו הנמשים שלי. פתאום קלטתי שמרוב שאני מקפידה בשנים האחרונות לא להחשף לשמש, הנמשים כמעט ונעלמו לי
שתבינו - פעם היו מפוצצת נמשים

שמופית

New member
לי ממש אין שום פריט איפור שהוא

בגדר חובה.... להיפך, לפעמים אני ממש מתעצלת ולא מתאפרת. אני ממש מעריצה את הבנות שמקפידות על הכל - מייקאפ, סומק, צללית וכו´. אפילו עכשיו, אחרי שאתי לימדה אותי סופסוף איך צריך להתאפר, אני עדיין מתעצלת
אין לי מושג איך להגדיר את סגנון הלבוש שלי. את רוב הבגדים אני קונה ממישהי שמייבאת בגדים מצרפת וזה בגלל שאני שונאת ללכת ברחוב ולראות עוד מישהי לבושה עם חולצה כמו שלי... ויש לי טיפ נפלא בשביל להראות טוב - תרגישי טוב עם עצמך ! לפני שאת יוצאת מהבית תסתכלי במראה ותגידי בלב: תודה על היום הנפלא. ו-את נראית נהדר. לי זה עושה הרגשה טובה וכשאני מרגישה טוב עם עצמי - אני נראית טוב !

jess ועוד

New member
אני לא יוצאת בלי איפור מלא

תמיד קרם מייק - אפ צללית (ב-3 צבעים בדרך כלל) מסקרה סומק בלי אודם (כי אני שונאת..) הפעמים היחידות שאני לא מתאפרת הם כשאני קמה משינה וחייבת לרוץ לקופ"ח אז ברור שאף אחד מהזקנים לא יוריש לי כלום אז אני פשוט שמה מייק- אפ ומסקרה

אתי@

New member
תגידי ג´ס, אם את שמה מייק אפ

ולא שמה צללית - לא רואים קפלי מייק אפ על העפעף

jess ועוד

New member
אני משתמשת גם בפודרה אבן...

כדי להחליק והמייק אפ לא נורא נוזלי אז הוא לא יוצא קפלים גם לא מיד את הקרם ועם שפכטל את המייק אפ ומיד פודרה אלא מחכה בין אחד לשני שיספג...

אתי@

New member
לא כל כך הבנתי ../images/Emo9.gif

מה זה פודרה אבן? ולאיזה קרם התכוונת? המייק אפ שאת משתמשת זה מייק אפ סטיק? ולמה הכוונה שפכטל?

jess ועוד

New member
אני משתמשת במייק אפ סטיק

נותנת לו להתקבע קצת ואז מפדרת אותו למראה יותר מט ואחיד בעינים אני שמה כמות קטנה יותר של מייק אפ ועל זה פודרה שפכטל זה שייך לטייחים לא לפרצוף...

הילית*

New member
לא יוצאת בלי למרוח קרם לחות

בד"כ יהיה עלי איזה תכשיט (שרשרת ו/ או עגילים) איפור קל (אמא שלי טוענת שאני לא מתאפרת מספיק....) וזהו

Ronnie*

New member
מייק אפ...

אני מרגישה עירומה בלעדיו. למרות שעוד לא מצאתי סוג שאני מרוצה ממנו לגמרי... ובחיים, בחיים אני לא אצא מהבית בלי קרם ידיים בתיק... אני שמה בערך 5000 פעם ביום.

ממש כמוך

למרות שבזמן האחרון יש לי פחות צורך בקרם ידיים. וחוץ מזה - לא תתפסו אותי בלי בקבוק מים (של ליטר) שכבר נהיה סימן ההיכר שלי...

למעלה