שאלת הערב שלי היא?

אופה3

New member
שאלת הערב שלי היא?

האם אתם מרגישים שאחרי החתונה, הדברים יותר גלוים לעין, והרגשות נפתחים יותר ויותר, האם יש יותר גילוי לב ומחשבות? אסביר את עצמי, בעלי לפני החתונה היה אומר לי נגיד פעם ביום אני אוהב אותך, והיום אחרי החתונה ואחרי הבית שלנו, הוא אומר לי את זה לפחות 50 פעם ביום, בכל הזדמנות שאפשר. או בואו נגיד ככה, שגרנו אצל ההורים שלו, היינו פחות משוחררים, ועכשיו שאנחנו בביתנו, אנחנו צוחקים בקול רם, וצועקים, ומדברים שטויות גם לפעמים, שטויות ילדותיות כאלה, אז זה מאוד כייף אני מרגישה שאנו מאוד משוחררים אחד עם השני, מדברים על הכל, גם על הדברים הקשים ביותר, וממש משתפים אחד את השני , יותר מבעבר, האם אתם מרגישים כמוני? שלכם האופה הכל כך עסוקה במבצע למען החיילים

אתי@

New member
האמת היא שאני לא מרגישה כמעט שינוי

מאז החתונה. אני מסכימה שיש כמה ענינים שבהם נפתחנו קצת יותר (למשל אני יותר גלויה לגבי הפחדים שלי מהמצב ומהפיגועים, פעם ניסיתי לשמור על פאסון
). אבל מכיון שאנחנו כבר 7 שנים ביחד, לא היינו צריכים את החתונה בשביל להיפתח זה לזו, או בשביל להיות משוחררים ולעשות שטויות ביחד, אני חושבת שאלה דברים שנובעים מקירבה ולאו דוקא מהחתונה. יכול להיות שאתם לא הרבה זמן ביחד ודוקא עכשיו נוצרה קירבה שלא היכרתם, אולי כי אתם עכשיו גרים ביחד ולפני זה לא... בכל אופן אצלנו ההבדל היחיד הוא שעכשיו אנחנו גרים בדירה משלנו (קנינו) ויש לנו חשבון משותף (שפעם לא היה).

kisses

New member
גם אצלי אין כל כך שינוי

חוץ מזה שעכשיו שאנחנו גרים ביחד בדירה משלנו ואני זאת שדואגת לבעלי ולא אמא שלו. לגבי גלויי לב ופתיחות בין שנינו תמיד היינו ככה במיוחד אני שתמיד אומרת את האמת בפרצוף למרות שהאמת כואבת. ולגבי אני אוהב אותך הוא תמיד אמר לי את זה מאה פעם ביום עכשיו זה אולי מאתיים פעם ביום

הילית*

New member
אני חושבת שהפתיחות והאינטימיות

קורים עם הזמן. בהדרגתיות ולא בבת אחת עם הנישואין, כך שלמעשה האינטימיות והשטויות המשותפות היו עוד קודם

kisses

New member
מתי נפגשים לכוס קפה בלונדון???

אני מגיעה לארץ אולי ביוני אפשר לתכנן אז מפגש פורום מה דעתך

הילית*

New member
רעיון מעולה

גם המפגש וגם להיפגש בלונדון. אני מחכה שבעלולי יפתיע אותי בנסיעה ללונדון (אני לא כ"כ יכולה להפתיע אותו בגלל הלוגיסטיקה שכרוכה ביציאה שלו לחופש) הכוללת הצגות שאני כ"כ אוהבת ...

fila

New member
מתאים לי -../images/Emo96.gif לונדון ו../images/Emo100.gif

יש שם נעליים יפות ומיוחדות, כמו שאני אוהבת....

dorlim

New member
אנחנו כבר הרבה זמן יחד

תמיד מאד גלויים ומאד משתפים אחד את השני ברגשות. בגלל הנסיבות המיוחדות מאז החתונה (במשפט אחד - חגים, שבתות ומילואים...) אנחנו מאד-מאד דואגים אחד לשני (בעיקר אני, ברור לא?!) וכרגיל מאד מאד אוהבים ומשתפים

תוכי

New member
אצלנו אין שינוי משמעותי

אנחנו כבר כמעט 4 שנים ביחד וגרים ביחד עוד מלפני החתונה כך שאין שינוי

fila

New member
...../images/Emo23.gif...../images/Emo23.gif

לא גרנו יחד לפני, הוא היה גר אצל ההורים שלי, אבל כידוע זה לא אותו הדבר מההתחלה היתה ביננו קרבה גדולה מאוד שהלכה והתחזקה עם האינטימיות שבקשר ביננו. יש שינוי מאז החתונה רק בזה שאנחנו גרים תחת קורת גג אחת וחולקים הכל ביחד. האמת היא שאני לפעמים אומרת לו שפעם הוא אהב אותי יותר אבל זה סתם בולשיט כי אני מרגישה שהוא אוהב אותי לא פחות מפעם, פשוט צריך להתאמץ פחות כדי להיות יחד....

שמופית

New member
גם אצלנו לא מרגישים בשינוי....

אולי כי אנחנו "רק" שנה וחצי ביחד וההתלהבות עוד בשיאה וגם הכל קרה נורא מהר - התאהבנו ואחרי חודשיים-שלושה כבר עברנו לגור ביחד ואחרי שבעה חודשים ידענו שזהו זה וכשהיינו שנה ו-3 חודשים התחתנו. מההתחלה היחסים שלנו מבוססים על פתיחות וכנות ובגלל שגרנו ביחד, אנחנו מכירים כל "פיפס" אחד של השני ועושים שטויות (ממציאים שירים אחד על השני וכאלה) ומדברים אל תוך הלילה. והאמת היא (תמיר ואני דיברנו על זה והסכמנו...) שלפעמים שנינו מרגישים שלהגיד "אני אוהב/ת אותך" זה ממש לא מבטא את מה שאנחנו מרגישים, כי אלה מילים ומה שאנחנו מרגישים בלב הוא הרבה יותר גדול ומורכב מזה. אתן מבינות למה אני מתכוונת ? אני לא בטוחה שהתנסחתי היטב... (ובכל זאת, אנחנו אומרים את זה אחד לשני כמה פעמים ביום

כן. אני מבינה.

וגם הביטוי "לאהוב עד כאב" הוא משהו אמיתי ולא סתם קלישאה רומנטית כמו שתמיד חשבתי

כן, אני מבינה

בגלל זה הצעתי לו להתחתן, כי לא היתה לי כבר דרך אחרת לבטא את מה שרציתי להגיד... אבל מזמן לא אמרתי ככה. היום אני אגיד לו שוב שאני אוהבת אותו נורא

כמו שהרוב כבר ענו פה, גם אני לא ממש

מרגישה שינוי ביחסים . אמנם לא גרנו לפני החתונה ביחד, אבל היינו מאד פתוחים אחד עם השני .

למעלה