שאלת הערב שלי היא:

אופה3

New member
שאלת הערב שלי היא:

איך אתם עושים קניות, קניה מרוכזת, מי אחראי על הקניות, פעם בשבוע, פעם בשבועיים, איפה אתם עושים קניות האם אתם מבצעים סקרים לגבי קניות, ומי מנהל את העסק הזה של לצאת לקניות ממני האופה

אופה3

New member
הפכתי כחולה, מזמינה אותכם לפורוםשלי

פורום למען החייל, לב חם למענם, הכניסה דרך שער תפוז, והכותרת היא למען החיילים בצד ימין, כולם מוזמנים לשפוך את הלב, ולברך את החיילים ממני האופה

אתי@

New member
כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo106.gif

ובהצלחה בניהול הפורום. נ.ב. שלחתי לך מסר בנושא...

הילית*

New member
בוקר טוב אופה ! שלחתי הבוקר דרך

עופית עוגה שאפיתי אתמול בערב לחיילים הרגשתי נורא טוב אחרי זה ואני יודעת שזו תרומה קטנה לכוחות אבל בכל זאת מקווה שזה יעשה להם קצת טוב

הילית*

New member
מגיע לך להיות כחולה אחרי כל מה שאת

עושה . כל הכבוד ! לגבי קניות- בד"כ אני עושה. בעלולי שונא את זה ומיוחד שונא רשתות עם חנויות ענק. כשאני אומרת לו לעשות קניות הוא תמיד קונה יותר מדי שטויות (במבות וכד´ כאילו היינו משפחה עם 10 ילדים...) בערך פעם בשבוע ואם אפשר היה להקטין את התדירות הייתי עושה את זה. מבחינתי קניות זה בזבוז של לפחות שעה ולא משנה כמה פעמים תלכי לסופר, אפילו כל יום, יוצא תמיד בזבוז זמן וחשבון גדול... ההעדפה שלי על פעם בשבוע היא בגלל שאני אוהבת שהירקות בבית תמיד יהיו טריים וגם אנחנו אוהבים שיש בבית הכל (חס וחלילה אם תפרוץ מלחמה אנחנו מוכנים
). אין מצב שאני ארצה לאפות עוגה ולא יהיו לי את כל החומרים (לא עוגה שמצריכה חומרים מיוחדים)

shelycat

New member
קניות זה אני בד"כ

קניות זה אני. בד"כ לוקחת את אמא שלי לקניות ואנחנו עושות ביחד קניה מרוכזת לשבוע. מידי פעם אנחנו בודקות מקומות חדשים ומשוות מחירים. כשצריך קנית השלמה אז או שאני עושה אותן (לפעמים עמית מתלווה) או שעמית נשלח עם רשימת קניות קצרה.

אופה3

New member
אז ככה אני נוסעת רק פעם בחודש

לחצי חינם ועושה קניה מרוכזת, אין לי עצבים כל יום ללכת לסופר, וככה אני מגבילה את עצמי, ירקות והשלמות של גבינות וכאלה, אני עושה בימי שישי, בעלי עושה אותם חוץ מזה, שעושים קניה מרוכזת, זה יותר טוב וחוסך הרבה מאוד כסף האופה

dili

New member
מותר גם לי לענות? ../images/Emo8.gif

כי אני מרגישה שאני קצת פולשת לכם...אבל הרבה מאוד שאלות ודיונים לא קשורים דווקא לנשואים טריים כי אם לחיי נישואין בכלל (אולי אפתח פורום לחיי נישואין?
) אז ככה, אצלינו, עד שנולד הילד היינו עושים קניה מרוכזת חודשית והשלמות בסופ"ש, כשאת הקניות עצמן היינו עושים יחד. כשנולד הילד, החלטנו להפסיק עם הקניות החודשיות כי גילינו שבעצם במהלך ההשלמות היינו קונים גם דברים שנכנסים לקטגוריית הקניה המרוכזת (הצלחתי לבלבל אתכם?
) בקיצור, היום זו קניה שבועית ואני חייבת לומר שעשינו חישוב וזה לא יוצא זול יותר מאשר קניה מרוכזת אם היינו ממשיכים במנהג הזה... והיום הקניות נעשות על ידי, כשעד לא מזמן (ומאז הלידה) הבעל היה אחראי...

shelycat

New member
את לא פולשת...../images/Emo140.gif

דילי את לא פולשת הרי איך נסתדר בלי "זקני הכפר" המנוסים יותר. הישארי עימנו.

שמופית

New member
קודם כל - ../images/Emo49.gif ובהצלחה לפורום

החדש שלך (ואני מקווה שזה לא אומר שתעדרי מכאן...). לגבי הקניות: אנחנו, כמו זוג שמופים תיקני, אוהבים לעשות את הקניות ביחד. יש לנו חנות של מגה 2 דקות מהבית ופעם בשבוע או שבועיים אנחנו מבזבזים שם שעה. יש לנו מסלול קבוע ואנחנו יודעים בדיוק מי יתעכב ליד מה (התחביב של תמיר זה להסניף לחמניות מתוקות שהרגע יצאו מהתנור) ומה בדיוק צריך לקנות. לפעמים, כשאחד מאיתנו עסוק, אז השני הולך. אתמול למשל תמיר הלך לבד כי אני הייתי עסוקה.... לגבי סקרים - אנחנו ממש לא עושים. פשוט הולכים אחרי הזרם שאומר שבסביבה שלנו - מגה הכי זול... (יש גם רוזנפלד, אבל אני לא אוהבת שם כי זה האנגר ענק ועמוס).

פעם בשבוע לירון ואני קופצים יחד

לסופר שממש קרוב לבית שלנו ועושים קניה לכל השבוע. וכל פעם מחדש אנחנו מתפלאים: "איך יצא כ"כ הרבה- לא קנינו כלום..."- מוכר לכם??

fila

New member
אנחנו...../images/Emo100.gif

בד"כ הולכים לקניה דיי גדולה פעם בשבועיים ביום חמישי אחרי העבודה - במגה גם כי אנחנו סבורים שזול יותר שם וגם כי זה קרוב לעבודה שלי... פעם בשבוע אנחנו קונים "השלמןת" של מוצרי חלב ועוד דברים קטנים שאני "חייבת" ... אנחנו אוהבים לעשות קניות יחד, ומניסיוני המר כששלחתי אותו עם רשימה הוא חז עם הרבה יותר דברים שלא היו ברשימה ומה שהוא כבר הביא מתוך הרשימה היה מהסוג ש"אני לא אוהבת" או " לא משתמשת"

תוכי

New member
קניות

אנחנו עושים בדר"כ פעם ב- 3 שבועות ביד יצחק בפ"ת וירקות קונים במקום אחר - בבצל ירוק בפ"ת וזאת למרות שאנחנו גרים כרגע בר"ג וזאת לאחר סקרים שעשינו אם צריך עוד דברים - אז אני קונה בסופר ליד העבודה וזה ממש נדיר אם לא יוצא לנו ללכת לקניות ביחד אז אני הולכת

אתי@

New member
אנחנו עושים קניות גדולות פעם בחודש

בחצי חינם בראשל"צ, ואנחנו תמיד הולכים ביחד
האמת היא שזה סופר מאוד זול, אבל הקניות שם זה סיוט. הסופר תמיד מפוצץ באנשים שעושים "פקקים" במעברים ותור בקופות. בנוסף לכל זה, המעברים צרים וקשה לעבור עם העגלה. העניין הוא שההבדל במחיר יחסית להיפר נטו וסופרים דומים, הוא משמעותי מאוד. אנחנו משתדלים לקנות שם כמויות גדולות שיספיקו לכל החודש, כדי שנצמצם למינימום את הקניות ליד הבית, ששם הרבה הרבה יותר יקר (הבדל של 20%-30%). את הרשימות וההחלטה מה צריך לקנות, אני מנהלת. חוץ מהקניות האלה אנחנו קונים במהלך החודש השלמות של חלב, גבינות וירקות. בנוסף, אם אני מבשלת משהו, אז אני קונה גם את המרכיבים הדרושים. בדרך כלל את הקניות האלה אני עושה בעצמי.

נופר30

New member
קניות

אז ככה פעם עשינו קניות מרוכזות של פעם בחודש ואחר כך משלימים ירקות ומוצרי חלב או בשוק בפ"ת או אצל דודו שם או בחצי חינם שם אבל מאז שאנחנו מתכננים את החתונה ומאז ששמתי לב שחצי מהדברים נזרקים ( חוץ משימורים וכאלה ) אז פשוט אני שמה על המקרר דף שבו רושמים כל יום מה שנגמר ו / או חסר ופעם בשבוע שבועיים לפי החשק ומה שחסר בבית אנחנו קונים סביר להניח שלאחר החתונה כשניהיה יותר רגועים ונעבור לגור במקום נורמלי משלנו אז נפתח משהו אחר בנתיים זה מספיק ( וגם אין לי מספיק ארונות לקניה מרוכזת של פעם בחודש )

סיגל2

New member
אנחנו עושים קניות יחד

אנו מרכזים את הקניות לסוף השבוע כי זה הזמן שיש לנו לעשות קניות ואנו קונים שיהיה לנו מספיק לשבוע ללא צורך בהשלמות. זה חלק מהכיף שלנו לעשות דברים ביחד, ונוצר לאחר שהיתה תקופה שעבדתי בימי שישי לסירוגין ובעלי לא עובד בכלל בימי שישי, אז ימי שישי הפנויים שלי הוקדשו להיות עם בעלי יחד וזה כלל כמובן קניות. היום זה כבר הפך להרגל שאנו עושים את הקניות יחד, אלא אם כן אחד מאיתנו לא יכול להצטרף ואז עושים לבד את הקניות.

kisses

New member
כל הכבוד תקבלי ממני הצדעה נוספת

אני ממש גאה באנשים כמוך

kisses

New member
ובקשר לקניות רק אני עושה אותם

אני אוהבת ללכת לאט ולעשות את הדברים לאט אלון ממהר כי אין לו סבלנות ובדרך כלל שאנחנו הולכים ביחד אני שוכחת חצי מהדברים אבל הוא תמיד אחר כך מחכה לי בבית ועוזר לי להעלות את הדברים למעלה

למעלה