שאלת הערב:

שאלת הערב:

איך אתם מתארגנים עם מתנה לאירוע אצל אחד מהצוות (חתונה, ברית וכד') אוספים כסף במרוכז? כל אחד נותן לפי רצונו? אלה שלא משתתפים בשמחה משלמים? פרטו את הווריציות למתן השי בבקשה. תודה וערב טוב.

Sea Urchin

New member
הסטנדרט הוא 15 ש"ח לגולגולת

אוספים מכל אחד את סכום הכסף. פעם אספו עבור 2 אנשים שונים שנולדו להם ילדים: אחד מהם מהמנהלים הבכירים הממונים עלי. ניגשתי לשלם רק עבור השניה. חזרתי לחדרי, ושם פגש אותי מנהלי הישיר. שאל אותי "איפה היית". - "הלכתי לשלם 15 ש"ח עבור מתנה". - "15 ש"ח בשביל מי?". - "בשביל ד'". - "ומה עם מ'?" (ז ההמנהל הבכיר). - "בשבילו אעבוד שעה נוספת". (ד.א. אני לא חדש בפרום, אלא הגיבור מנוטרדם בניק חדש).

תלוי איזה ארוע

אם סתם הולכים לראות תינוקת שנולדה בבית או בבית חולים, אז אוספים כסף וקונים ביחד מתנה שווה ביותר. ואם זה ארוע באולם, ובמיוחד אם זה אנשים שאנחנו יודעים שהמצב הכלכלי לא משהו, נותנים כסף, ואני אישית מעדיפה לא לאסוף ביחד, אלא כל אחד בנפרד...כי יש לי כמה חבר'ה ממש קמצנים ואני מעדיפה שיתנו כמה אני נתתי בנפרד ולא להתערבב בתוך הקמצנות של היתר.. אז בד"כ כשזה קורה אני מסרבת להשתתף וככה אני גורמת לזה שכל אחד יתן בנפרד בתקווה שעם קצת בושה יתנו יותר :)

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור, שאלתי

שאלה זו, כי נתקלתי באי נעימות (בלשון המעטה) בשעת איסוף כסף למתנה. כרגיל אצלינו נותנים סכום מסויים, וקבוע - מי שמשתתף. סכום נמוך יותר מי שלא משתתף. ומי שרוצה לתת יותר נותן לבד. והנה באיסוף האחרון, שעדיין בעיצומו, מישהי הסבירה למה החליטה לא לתת: " בדקתי ברשימות שלי, היא לא באה אלי, ולא נתנה לי אח"כ שום דבר. אז אני לא נותנת". בעקבות אמירה זו חברת צוות אחרת שכבר שילמה בקשה את הכסף חזרה... יום נעים לכולם

למעלה