שאלת הקערה היי היכן אני יכולה להשיג קערה למיקסר Kenwood kMix KMX-70-79 ומה מחירה?? תודה
ש שיר שיר היחידה New member 8/2/14 #1 שאלת הקערה היי היכן אני יכולה להשיג קערה למיקסר Kenwood kMix KMX-70-79 ומה מחירה?? תודה
E er2900 New member 9/2/14 #2 ברימאג היבואן הרשמי... יש שני סוגים, פלסטיק ואלומניום... תרימי אליהם טלפון. בהצלחה.
S saritmat New member 12/2/14 #6 מסכימה. הכי טוב לדבר איתם מהניסיון שלי הם ממש אחלה בקטע של השירות שלהם. הם ידעו הכי טוב לומר לך. הם מקצועיים בקטע הזה. בהצלחה.
מסכימה. הכי טוב לדבר איתם מהניסיון שלי הם ממש אחלה בקטע של השירות שלהם. הם ידעו הכי טוב לומר לך. הם מקצועיים בקטע הזה. בהצלחה.
M MyAudi New member 9/2/14 #3 אולי גם בטכנומיקס - חנות המפעל בבני ברק לא יודעת על הקערה הספציפית הזאת אבל קניתי שם קערה וחלקים למיקסר ישן שקיבלתי. תתקשרי לכמה מקומות ותשווי מחירים. בהצלחה!
אולי גם בטכנומיקס - חנות המפעל בבני ברק לא יודעת על הקערה הספציפית הזאת אבל קניתי שם קערה וחלקים למיקסר ישן שקיבלתי. תתקשרי לכמה מקומות ותשווי מחירים. בהצלחה!
ח חנהפ Active member 10/2/14 #5 לא יודעת מאיזה איזור את,אבל המאיר בפ"ת גם מוכר קערות של קנווד. הקערה של 6.7 ליטר (מפלסטיק) עלתה לי 200 ש"ח
לא יודעת מאיזה איזור את,אבל המאיר בפ"ת גם מוכר קערות של קנווד. הקערה של 6.7 ליטר (מפלסטיק) עלתה לי 200 ש"ח