שאלת הקפאה,

שרי 55510

New member
שאלת הקפאה,

האם ניתן להקפיא פשטידת תרד- וגבינות,
או שאחרי ההקפאה כשהתרד יפשירהוא יהפוך להיות נוזלי ?
 

שרי 55510

New member
ראשית תודה לתגובתך ,אבל,,

לא ממש הבנתי:
האם התכוונת לומר "כן" - על שזה ניתן להקפאה ?
או תגובתך -"כן "-היא שהתרד אכן יפשיר ויהפוך לנוזלי לאחר ההקפאה וההפשרה ?
האם בעבר ניסית להקפיא ולהפשיר תרד, וזה יצא בסדר ולא מיימי מדי ?
 
אכן כן.....

התרד מפריש נוזלים והנוזלים הופכים לגבישי קרח שהופכים לנוזל שמרטיב את הפשטידה.

ראוי לציין שאני מכינה פשטידות טבעוניות וללא גלוטן.
כשהכנתי פשטידות רגילות גם לא הצלחתי להקפיא
מבלי שהכל יהיה רטוב וספוגי.
בהצלחה
 

mykal

New member
האמת מעולם

לא הקפאתי פשטידת תרד,
אבל הקפאתי כן פשטידות ירקות אחרים, כמו קישואים,
אם מכסים נכון, אני מכסה בנייר כסף,(שתי שכבות)
ומפשירים בהדרגה, כלומר קודם במקרר, ואז על השיש באויר.
ומכניסה לטוסטר לחימום--הפשטידה יוצאת מעולה.
לא מיימית, ולא נפולה. הרי הירק כבר עבר תהליך--ואין סיבה שיהיה מיימי או נפול.
 
למעלה