בועת sabon
New member
שאלת הקפאת שניצלים
אחרי גיגול כל האפשרויות עדיין נשארתי עם כמה שאלות.
שניצל מחזה עוף טרי, שנטבל בביצה ופירורי לחם ונשאר רק לטגן. כמה זמן הוא טוב בהקפאה? האם צריך להפשיר במקרר לפני הטיגון? כמה זמן הוא יכול לחכות במקרר?
זה האוכל היחיד בבית שכולם אוכלים בלי להסתייג. עצות והמלצות יתקבלו בברכה
תודה.
אחרי גיגול כל האפשרויות עדיין נשארתי עם כמה שאלות.
שניצל מחזה עוף טרי, שנטבל בביצה ופירורי לחם ונשאר רק לטגן. כמה זמן הוא טוב בהקפאה? האם צריך להפשיר במקרר לפני הטיגון? כמה זמן הוא יכול לחכות במקרר?
זה האוכל היחיד בבית שכולם אוכלים בלי להסתייג. עצות והמלצות יתקבלו בברכה

תודה.