שאלת הרת גורל

אור ב

New member
שאלת הרת גורל

למה כל כך חשוב לכם (ההורים) שהחדר יהיה מסודר למרות שאתם ממעיטים (מאוד) לבקר בו? אשמח לתשובה מנומקת ומשכנעת.. רב תודות.

עינת

New member
כי הבלאגן עושה לנו הרגשה

של מיזבלה
הרי שהכל זרוק על הריצפה ובכל פינה גם אי אפשר שיהיה נקי ... ותבינו בפעמים המעטות שאנחנו נכנסים ההרגשה היא ללכת במסלול מיכשולים מה שיכול להיות נחמד כשלעצמו אבל לא ב

so charming

New member
הכי מעצבן בזה,

זה שהחדר של ההורים שלי גם מבולגן. ויש בגדים על כסא, והארון מבולגן... אמא שלי אומרת לי לסדר בטענה ש"אני מרגישה שאנחנו משקיעים וקונים לך הכל- ואת זורקת על הרצפה". נו טוב, תמיד היא ידעה להתנסח בהגזמה כזאת...

so charming

New member
החתימה שלך...

משיר של היהודים (
) לא? והחתימה שלי... מה אני אגיד לך? אל תקראי אותה...

lady d23

New member
שוב עשיתי את זה../images/Emo4.gif

כן, היהודים.. אשנה אותה בקרוב, לשורה אחרת מהשיר.

s h o o s h a

New member
למה?

כי זה מעצבן. נקודה. מה אני עושה? באמת? סוגרת את הדלת. כשהחברים יבואו הוא יצטרך לארח אותם בבאלאגאן שלו. מה 'כפת לי? רק שלא יעז לבלגן לי את הסלון-הממלכה של הבית. ואם (
) החדר שלי מבולגן, לא ענין שלו. זה שלי
אבל זו אני

lady d23

New member
שלך, באותה מידה-

שלי. ההבדל היחיד הוא שאני מארחת חברים בחדר, ואת בסלון. אבל אם כל החברים שלי רגילים לבלגן בחדר, אז מה זה משנה?

s h o o s h a

New member
אכן-שלו במידה שווה

אלא שאם אני היא זו שצריכה אח"כ לסדר ולנקות, אזי ברור שהרשות אינה נתונה (לא כמו בחדרו, שם מותר לו לעשות מה בראש שלו) והיה ויבלגן את כל הבית ואח"כ גם יטרח לסדר הכל בחזרה, בכייף לי אישית אין בעיה עם זה אני עצמי באלאגאניסטית לא קטנה (צריך לראות את החדר שלי בסוף שבוע
) כאמור, כל אחד והבאלאגאן שלו אבל כל אחד גם עם האחריות שלו לעשות סדר אחרי. קפיש?

למעלה