שאלת השאלות - בקשת עזרה

aviluski

New member
שאלת השאלות - בקשת עזרה

שלום לכל המקצוענים/יות היי אני מחפש נגן למטרות מוזיקה בלבד ומבחינתי התכונה הקריטית ביותר היא איכות הסאונד ( המינידיסק שלי מת ) חשוב שיהיה בעל נפח גדול ( 20G ) מכיוון שאני לא מתכוון לכווץ מוזיקה לפורמטים דחוסים למינהם . חשוב לציין שהנגן ישמש בעיקר לטיולי אופניים ( יהיה בכיס החולצה ) ההתלבטות היא בין ה IRIVER ה IPOD וה SONY ( בנפח 20G ) - או המלצות אחרות באם יש כאשר שוב חשיבות עליונה היא לאיכות הסאונד אנא תגובתכם תודה רבה

weird dust

New member
זה לא מסתדר

אין דבר כזה נגן קל וקטן ולא עמיד בפני זעזועים ושיהיה גם 20 ג'יגה. הנגנים האלה מצויינים אבל לא טובים לרכיבת אופניים. לכולם איכות סאוונד טובה ולכולם בעיקרון כל מיני גנים שעדיין לא בולמים לגמרי את בעיית הטילטול.

orimaor

New member
לך על הסוני

יש לו סוג של בולם זעזועים אז מכולם לדעתי הוא הכי מתאים לך.

weird dust

New member
לכולם יש מסןגים שונים

לאייפוד ולאייריבר יש 32 מגה בייט פלאש לקטעים כאלו. יש לאייפוד נועל מחט ברגע שהמכיר מטולטל חזק מידי. וככה יש לכל נגן בולם כלשהו, אין יתר טוב או פחות טוב - תמיד זה לא טוב.

meidos

New member
רגע, אבל... (נצרת עילית אמפריה)

לפי מה שהבנתי, אני יודע שפלאש הוא הרבה יותר עמיד לזעזועים מאשר הרד דרייב. אבל המיקרו דרייב, לדוגמא של ה-h10 הוא יותר עמיד מהכונן הקשיך הגדול של ה 20 ג'יגה של הנגנים הגדולים?, כאילו, איזה נזק יכול לקרות עם אני אסע עם הנגן (h10) באופניים (לא על כביש בשטח, כן, גם אני מכור לאופנייים, זה וכדורגל= אמפריה). עכשיו, הנזק שיגרם, הם נזק מצטבר, כמו לדוגמא, חשיפה לקרינה, או שזה פשוט או שזה נהרס או שלא.? מקווה שניסחתי את עצמי ברור. תודה רבה

weird dust

New member
אני ממליץ לשאול על המיקרה העצוב של

דהרילדיל מהפורום שלנו, כיצד האייפוד שלו החזיר את נישמתו לבורא הנגנים. בכל מיקרה כן זה נזק מצטבר וגם נזק לא מצטבר. המיקרו דרייב עמיד בדיוק כמו הדרייב הרגיל. זה נכון פלאש יותר עמיד ובנגני דרייב שמים אותו לפעמים בשביל לשמש כבאפר בזמן טילטולים.

meidos

New member
אז זה אומר ש..

אני אצתרך להיות מקורקע עם הנגן רק בכיס תוך כדי הליכה מקסימום?. (להליכה (צעידה כזאת, משתגידו) זה בסדר)? אואיך יכול להיות שזה נזק מצטבר? מטלטול?, אוף! אני רוצה לשמוע מוזיקה בזמן אופניים!. הנגן כל כך דחוס, שאני לא מבין איך משו בפנים יכול להטלטל..

weird dust

New member
אתה מוזמן לנסות

הבעיה שידוע שהדרייב נישרט בפנים עם המחט והחלקים שנעים שכוח הכבידה משפיע עליהם וגם הטילטול. בכל מיקרה אני לא ממליץ לרוץ או לנסוע איתם בשטח. אני הזהרתי ומכאן אתה עושה מה שניראה הכי טוב בעינך.

meidos

New member
העסה עם זה, אוף

אני רוצה לשמוע מוזיקה באופניים, איפה רשום על הסיפור של האיפוד ז"ל שנפטר? ותודה דרך אגב

יאיר B

New member
אתה רוצה מוזיקה באופניים?

תקנה נגן פלאש לצורך הנסיעה באופניים. הכי פשוט (לא זול במיוחד, אבל פשוט).

meidos

New member
אני יודע שפלאש יותר עמיד במובן הזה

אבל קודם כל כבר קניתי, התפשרתי, כי אני צריך יותר מג'יגה (בידיוק 3 אני צריך)וה- h10 מתאיםלי בול. מה שלא ידעתי זה שהנגן מאוד עדין עד כדי כך. זה מדהים שמייצרים בצורה המונית נגנים מוצחים שלא מסוגלים לשרוד טיול אופניים קטן". בושה.

יאיר B

New member
קונים גם וגם

זה אומנם יקר, אבל זה הפיתרון הטוב ביותר. נגן יעודי לכל דבר (ככה לפחות זה אצלי).

meidos

New member
מה גם וגם?

לקח לי חצי שנה לחסוך לסכום לנגן אחד שיהיה איכותי, אתה אומר לי לקנות 2?, מה אנינמ מיליונר??!

יאיר B

New member
אני לא יכול לדבר

יש לי 4 נגנים ונראה לי שבעתיד יהיה עוד אחד...

tubi24

New member
אני לא מבין גדול ,אבל

גם לי התקלקל המינידיסק,ופרט לנגן בנפח גדול שעוד לא רכשתי (כיוון שאני מתלבט לגבי מספר דגמים) ,אבל רכשתי באתר של וואלה נגן\טייפ מנהלים\כרטיס זיכרון נייד של פרוסאונד,בעיקר משתמש איתו לריצות- והוא עושה את שלו,לא כ"כ מכיר את הפירמה,וגם האוזניות שהיא מספקת באיכות ירודה,אבל עם אוזניות טובות,יש איכות שמיעה בסדר גמור,מה גם שהוא קל מאוד(30 גר) ואתה לא תרגיש אותו כשתרכב על האופניים,והמחיר שלו ירד ממש!! אז תשקול בחיוב... בכל מקרה אני אזמח לדעת באיזה בחרת ,ולמה בהצלחה טובי

aviluski

New member
שלט

היי האם ניתן לרכוש שלטים גנריים למכשירים מעט מאוד מכשירים מגיעים עם שלט ( לא ברור למה ) - מכשירי 20G ומעלה זה מאוד נוח כאשר יש שלט - במיוחד בפעילות ספורטיבי

יאיר B

New member
מה זה שלט גנרי?

אני יודע שלכל מכשיר יש שלט שמתאים לו (אמור להיות מיוצר ע"י היצרן). איפה ניתן למצוא שלט גנרי כזה שמתאים לכל מכשיר?

למעלה