שאלת השאלות כמובן

שאלת השאלות כמובן

אז גם אני עשיתי פריסת שאלה 4+סיכום. השאלה: מהם רגשותיו של X כלפי? התוצאה: מגדל, האיש התלוי, חמשה מטבעות, אס המטבעות, סיכום: אס הגביעים. אני לא מומחית גדולה אבל זה נראה טוב לא? תודה מראש בעזרה לפענוח

היי קמה לתחייה../images/Emo140.gif

אני מאד מקווה שאוכל לענות לך כמה שיותר קרוב למציאות הקיימת,ישנה אפשרות שהבחור מנסה לחפש את הדרך כדי לוותר על דרכו הקודמת,וזה מתקשר לשני הקלפים הראשונים:מגדל והאיש התלוי,יכול להיות שהוא עבר תקופה קשה ,משבר או פרידה בעבר שגרמה לו פגיעה קשה,וההרגשה הפנימית שלו לא מזהירה פנים מקביל לקלף חמש מטבעות.אס המטבעות מעיד על דרך חדשה והזדמנויות,והגשמת תוכניות,וזה תלוי רק בו,סיכום אס הגביעים:אין ספק שמדבר על רגש,והוא קלף חיובי שבתת מודע של אותו בחור הרגש קיים רק הוא צריך לייפות אותו ולהתעורר לדרך חדשה.אני חושבת שתצטרכי להיות סבלנית ולעזור לו.מאחלת לך המון בהצלחה, אשמח לתגובתך

צ ל י ל 8

New member
פסח שמח ../images/Emo155.gif

על מנת שאוכל לענות לפריסה זו, אנא כתבי מה גילך, ורקע לגבי מהות היחסים בינכם.

קצת רקע

הבחורצ'יק ואני לקראת סוף שנות העשרים שלנו. הכרנו לפני עשר שנים בצבא והיינו חברים. לפני כשנתיים וחצי חודש הקשר ביננו אחרי שנים של ניתוק. שיננו כבר נשואים ובעלי משפחות. מאחר והקשר חודש התחדשו גם הרגשות (אהבת חיי וההפך). מיוזמתי חתכתי את הקשר. הרגשתי שזה הולך לכיוון לא טוב. השאלה היא אם אכן צדקתי באינסטינק הפנימי. פשוט הרגשתי שמצדו זה יותר ניסיון ליצור דרכי את החיים שהתמסמסו להם מאז שהיינו יותר צעירים ובעלי פחות מחויבויות. אני באמת אהבת חייו? דרך אגב, שום ניתוח לא ישפיע על ההחלטה שלי לנתק את הקשר. עניין אותי לדעת פשוט מה באמת קורה שם אצלו. מה אמיתי ומה לא. והמון תודה על הניתוח, הוא בהחלט עזר קצת.

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

אין ספק שכדי שהוא יהיה איתך, הוא צריך לוותר על המערכת הזוגית שלו עכשיו, אבל נראה כי הוא אינו מוכן לכך. לדעתי הוא רק רוצה רומן ותו לא.

למעלה