שאלת השאלות-לכולם

הרציני

New member
שאלת השאלות-לכולם

למישהו/י יצא פעם משהו מהפורום ? חוץ מהתכתבויות

Prince30

New member
הכל תלוי בהגדרה...

כל דבר בחיים הוא עניין תלוי הגדרה, למשל: בעיה פוליטית סבוכה של ``הסכסוך הערבי ישראלי``, הרי לו היינו (באופן ממלכתי) מקבלים את ההגדרה שכבשנו שטח תוך לחימה על חירותינו וחיינו (ללא הבעת דעה רק לשם הדיון) - אזי היה קל יותר (לכל הממשלות) להציג פתרון שישקף את ההגדרה הספציפית הנ``ל. אותו הדבר בעניין סקס, ו...``יצא משהו...``, מה אתה רוצה ש``ייצא`` ?, זיון? עם מי? חוקרת? שוטרת? יאנה? אותה ``חוקרת`` יכולה להיות בחורה נורא נחמדה, אולי אפילו תראה לא רע! ובראש כחול אמיתי אבל היא לא תוכל להיות תחליף למישהי `כחולה` אמיתית שפוגשים באינטראקציה מעניינת הרבה יותר! לטעמי, כל עניין הפורום הוא יותר הרצון שלנו לראות ולשמוע אנשים כמונו שיש להם כיוונים דומים, לשמוע התלבטויות שלהם, חוויות שהם עברו בנסיון חייהם המפוקפק... (ואם תשאל אותי... אני לא חושב שכדאי להסיר את אותו מעטה אנונימיות שעטו על עצמם/ן חברי הפורום... אני מניח שיש לא מעט ילדים ולא פחות ``טיזריות`` ו/או לא ממש מקובלים/ות ו/או לא ממש מנוסים/ות.) אני, בכל מקרה, לו הייתי בנעלייך, לא הייתי ``בונה`` על הפורום כבעל היכולת להפגיש אותי עם בחורות, מעניינות ובעלות ראש כחול... ואם תעשה זאת הרי תשים יהבך על ``משענת הקנה הרצוץ``)

למעלה