שאלת השאלות-למה הגעתם לפורום?!

שאלת השאלות-למה הגעתם לפורום?!

אני יודעת שאל הפורום הזה הגעתי אחרי פרידה מבן הזוג לפני כשנה ובעיקר חיפשתי למלא את החור שהיה בי, תחושה של ריק. ואין ספק שהכרתי אנשים מדהימים כאן נפלאים שבהחלט למדתי מחלקם המון :) מה הסיבות שהביאו אתכם לפורום? מה הסיבות שגרמו לכם להישאר בפורום? על איזה צרכים עונה הכתיבה כאן? האם אתם אנונימיים או כותבים תחת שמכם בגלוי?

שבת שלום

AS00AS

New member
הגעתי לפני כמה שנים דרך העמוד הראשי של תפוז

ואז אני כאן

שבת שלום!

בעיקר שיעמום וחיפוש עצמי...

ולהבין בכלל מה זה התקופה הזאת של הגיל המעצבן הזה 20 +
להכיר סיפורים של אחרים,לדעת אם מה שאני עוברת בחיים, גם אחרים בטווח הגילאים שלי עוברים..

ובהחלט הכרתי פה אנשים מעניינים, נחמדים,ושאפשר ללמוד מהם הרבה..ואני עדיין לומדת מהם הרבה
וזהו בעיקרון...

מה הסיבות שגרמו להישאר בפורום?? ללא ספק ההאנשים, התחברתי לאנשים מסויימים פה מאוד,לחלק פחות,לחלק יותר...

צרכים שהכתיבה כאן עונה?הפורום עצמו? בעיקר שיעמום
שלהפיג שיעמום זה הרבה!!!! אבל אני לא אשקר שאני לא מתייעצת לפעמים עם אנשים מהפורום לגבי דברים, אבל זה לא על דף הפורום אלא בפרטי או בפון...אז גם לגבי זה..

לא אנונימית כולם פה יודעים את השם שלי... אני לא מסתורית

אני אוהבת לכתוב

אז זה ממלא את הצורך הזה ... הייתי כותבת פה ושם בכל מיני פורומים ורציתי שיהיה פורום קבוע שאולי גם דרכו אוכל להכיר אנשים חדשים (ואכן הכרתי).
מעדיפה בכל זאת להשאר חצי אנונימית כי לפעמים אני כותבת דברים אישיים ולא רוצה שכל העולם ידע..

Optimistic Girl

New member
פשוט כי כייף פה

מרגישה שהפורום הוא חממה תומכת לבני 20 +

באתי מהראשי,
המון פעמים באתי לפה מהראשי,
ובסופו של דבר נשארתי, בזכות אלון שהיה אז מאוד פעיל בפורום

וכך נשארתי,
כייף פה

zombiex

New member
האמת שאותה סיבה כמוך

ואנצל את ההזדמנות להציג את עצמי-
היי אני חדש, בן 20, עדיין בצבא (עד מתי..).

ScorpioID

New member
כי סגרו את מלחמת המינים.

ששם הייתי משתתף בהתחלה ואז פשוט קראתי כי הכנסתי את הראש יותר מידי אל מתחת לפני השטח. כמו שקרה פה, רק שהשכלתי לצאת מהקבוצה הסודית בפייסבוק, לכתוב ולשתף פחות, ובעיקר לשמור את הדברים שלי לעצמי.
אני פה כי לפעמים זה נחמד לקרוא על שטויות של אחרים. זה הכל.

al19

New member
אפילו לא זוכר...למה הגעתי..

אבל אני יספר למה אני נשאר..
בגלל.. לא יודע.. אני מרגיש שאני מאוד תורם לפורום
שאני חלק ממשהו
כולם מכירים אותי
ואם לא אז
שי . בן 28 מתל אביב.
חוץ מזה המון מכירים אותי כבר פה...
נפרדתי התאהבתי .. כן ברור שיש פה הרבה אנשים מקסימים ויש פה גם כמה פחוט מקסימים ..
למה נשאר ?
תחושת שייכות כזאתי, תחושה שאני מישהו , איפה שהוא.
כותב תחת היוזר AL
כי שפתחתי את היוזר בתפוז שעוד הוא היה אתר צעיר רציתי להיות אנונימי ואלברט זה השם האמצעי שלי אז אמרתי למה לא AL ...
והייתי בו 19 באותה תקופה אני חושב. תפוז היה בחיתולים שלו ...

tamaguchi girl

New member
התמכרות כללית לתפוז

בעבר הייתי בתפוז בשלל פורומים לפי נושא, אבל בעיקר אהבתי להיות בפורומי שביעיסטים-שמיניסטים כשהייתי בי"א-י"ב.
בצבא היה לי פחות זמן לפורומים (בסיס סגור, סגרתי כל שבת שנייה) וגם פורום 'סדירים' הוא יותר של שאלות ופחות חברתי.
אז חיכיתי עד שהשתחררתי בשביל שיהיה לי קצת יותר זמן והחלטתי להצטרף (וככה גם החלפתי קידומת ל20+
).

בתכלס יצא לי להיות סמויה מפעם לפעם כשהיו הודעות בראשי, וזה תמיד נראה כמו אחלה פורום להצטרף אליו

סיבותי

אני הגעתי לפה כי חיפשתי באמת מקום עם אנשים בגילי שיאפשר לקשקש על מה שמעניין אותי ולשמוע מה מעניין אחרים
אני בנוסף אף פעם לא פוסלת להכיר חברים ברשת, אני חושבת שזו מדיה שיכולה להתפתח מהוירטואלי למציאותי. הבעיה היחידה שלא יצא לי להיות במפגש פורום

אז תגיעי למפגשי פורום :) ממש כייף...

אגב מפגשי פורום- אני לא יודעת לקשר שם אמיתי וכינוי אז אשמח אם תכתבו מי שהיה במפגש ואיך היה לו :)

spaysi8

New member
הגעתי לכאן..

בגיל 13 בערך חברה שלי הייתה בפורום "סקס לנוער",
מאז התוודעתי לתפוז אך לא הייתי חברה בפורומים..
ואז בגיל 16 וחצי החלטתי לסגור את הפייסבוק כי הוא עשה לי רע, וחיפשתי דרכים להעביר את הזמן.. נזכרתי בתפוז והלכתי לפורום "סקס לנוער",
היו שם אחלה אנשים והיה ממש כיף שם..
ואז לפני כשנה חבר שלי היה במפגש פורום של 20+, ובאתי איתו בגלל הנסיון שלי בתפוז (חשבתי שיהיה ממש מגניב לפגוש אנשים פנים מול פנים), אז למרות שאני עדיין לא בת 20 קיבלתי אישור ממנהלת הפורום להיות פה, מאז אני איתכם D:

spaysi8

New member
עכשיו יש לי,

לא היה לי פייסבוק לבערך שנה-שנתיים (וואו, אני ממש לא זוכרת)
חזרתי לפני כשנה, אחרי שהכרתי את 20 פלוס, כי נפתחה קבוצה בפייסבוק של הפורום וראיתי דרך חבר שלי שממש כיף שם, אז החזרתי את הפייסבוק אבל מחקתי את כל 650 האנשים שהיו לי. הוספתי מחדש רק את מי שחבר ועד היום אני מסננת מקצועית! בערך כ80 חברים כרגע :)

themg007

New member
אהבתי את השאלה

כמו שיש את הבועה התל אביבית יש את הבועה שנקראת שורש ( מושב ליד ירושלים ) ושם יש
כמות מוגבלת של אנשים שאפשר להכיר וגם מבחינתי זה היה ככה בירושלים , רציתי להכיר אנשים חדשים והגעתי לפורום .

Purple Mushroom

New member
שאלה טובה...

כאמור, השאלה הזאת נשאלה בפורום מידי פעם.
אני נכנסתי קודם כל לצ'אט הישן של תפוז, בחיפושים עצמיים, אחרי קהילת אנשים טובים ברשת. ניסיתי כל מיני צ'אטים, ובצ'אט של גל"צ. (מרתון ג'ון לנון, עשרים שנים להרצחו, ב 8.12.2000) מצאתי אנשים טובים שמצוטטים,
ונשואה אחת שגדולה ממני בשנתיים,שלוש, היתה אז בת 27, גילתה לי שזה צ'אט ששייך לתפוז, והזמינה אותי להשתתף בכתיבה בפורום,פורומים. ההודעה הראשונה שלי בפורומים של תפוז, היתה בפורום נשואים נשואות, בעודי רווק בן 24, 24 ושלושת רבעי, כמעט בן 25, רווק ובתול. ולקח לי כמעט שנה להיות חבר עם נוכחות כאן, וגם במפגש אחד, חורף אחד אחרי זה,
כתבתי את ההודעה הראשונה כאן כנראה ב 22.1.2001, לפני כנראה יותר מ11 שנים וחצי.
וחיפשתי להתכתב עם בני גילי, וגם למצוא כאן חברה. מה שלא הצלחתי עם השנים, אולי בשנים הבאות, אולי בפורום אחר.
וזהו בערך :). הפעם האחרונה שיצאתי ברצינות, עם מישהי מכאן, היתה באוקטובר 2010, והיו גם 2 מפגשים עם עוד מישהי מכאן, לפני מפגשי הפורום, משהו כמו ב אפריל 2011, שלא הבינה את הזוגיות הפתוחה שנמצאתי בה. וסיימה את הקשר מכוער, ניסיתי להשלים איתה בסאטרסקי במפגש הפורום הראשון, בלילה הלבן של תל אביב 2011, ולא ממש הצלחתי. היא כבר לא ממש כותבת כאן, באה לגיחות קצרות לפעמים מאז וזהו.
אבל אני בן אדם אופטימי, אוהב וטוב לב

אלון :)
=] ...

למעלה