שאלת השאלות:

הפתעה100

New member
שאלת השאלות:

האם 24 שעות ביום מסיקות לכם?
לאחרונה אני מוצאת את עצמי ב"מינוס זמן" , יש המון מה לעשות ולא תמיד מספיקה את כל מה שהייתי רוצה להספיק. איך אצלכם?

TJ

New member
את יכולה להזמין מארה"ב הברית דרך אמזון

שעון המחולק ל-30 שעות. אולי זה יספיק.

Sודית

New member
לי יש מלאן זמן - רוצה קצת?

במיוחד בימים האחרונים.....קריסמס והשנה החדשה. הכל בחופש.....שקט.....לא עובדים.....הכל סגור ואין הרבה לעשות. היה לי באמת הרבה זמן פנוי וסתם ביזבזתי אותו ככה..... אני מבינה שאת עובדת במשרה מלאה? מותר לשאול במה? סודית מזמן לא הסתקרנה....אז עכשיו שוב.

הפתעה100

New member
כן,שלחי לי בבקשה קצת זמן פנוי

במה אני עובדת...בואי נראה...אסטרולוגיה,עסק עצמאי.מעצבת תכשיטים ויש כאלה האומרים שהתכשיטים שלי "סבילים" ביותר
את מוזמנת לראות אותם בבלוג,אשמח לשמוע את תגובתך
חוץ מזה מנהלת פורום ,קומונה ובלוג ובין לבין מתנדבת במקום מיועד לנשים. והכי הכי חשוב,העיסוק הכי יקר לליבי : אמא גנרלית
מתי את שולחת לי זמן פנוי?
אולי אני נשמעת כקוטרית,אבל האמת היא שאני נהנית מכל רגע

Sודית

New member
נכנסתי לקומונה שלך.....איזה יופי של תכשיטים

מאוד מצא חן בעיני.....למה לא תביאי לנו גם לכאן קצת מהיפה הזה? ככה כל פעם תדליקי אותנו על תכשיט אחר..... יש לך גלריה או חנות או משו? היכן את מוכרת ? ובקשר לזמן....כבר שלחתי לך קצת......מה לא הרגשת?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כשעבדתי זה הספיק לי

ברגע שפרשתי אז כבר לא. אמזון יקר, עדיף להזמין מDX.

צהלול

New member
משהו לא מסתדר לי

אני מסתכלת על היום שלי ורואה בו עשרים וחמש שעות וארבעים ושמונה דקות. מוזר, חשבתי שככה זה אצל כולם.

מספיק לי...

רוב הזמן מסתדרת עם היממה והיתרון הגדול של גילנו שלרוב מה שלא הספקתי היום אספיק מחר או מחר כך או לא...והחלק היותר כיפי הוא זה שהחל משעה שתיים ומעלה אין לי בוסים ולא מעבירי ביקורת על מה שעשיתי או לא אז כבר אין לי סכסוכים עם היממה.. מה שאני באמת באמת רוצה או צריכה להספיק אני מספיקה.

למעלה