שאלת השאלות

שאלת השאלות

אייפון 4S או גלאקסי 2S???

לאף אחד אין תשובה באמת אמיתית נכון?
לבעלי האייפון אין כמו אייפון לבעלי הגלאקסי אין כמו גלאקסי.

ואני? שמחפשת מה לרכוש... מה עושה?

ebi83

New member
תעני על כמה שאלות ונתקדם משם

1- מה התקציב.

2- יש לך דברים שאת חייבת במכשיר? (אפליקציות מסוימות וכדו')

3- מה השימוש מעבר לרגיל שאת מתכננת? (מוזיקה, גיבוי לקבצים וכדו').

יש גם את עניין הנוחות של המערכת שכל אחד רואה אותה אחרת... אז תעני ואולי נוכל לסייע לך

עונה

1- מה התקציב.- צריכה 2 מכשירים ו2 מסלולים ויש עוד מכשיר שבספק אם לצרף אותו... ככה שמעדיפה כמה שיותר פחות לשלום חחח נגיד בערך עד 450 שח בחודש

2- יש לך דברים שאת חייבת במכשיר? (אפליקציות מסוימות וכדו') חייבת?? שיעמוד במצב החורים שיש לי בידיים חחח יחסית שיהיה עם כמה שפחות תקלות ואין משהו ספציפי

3- מה השימוש מעבר לרגיל שאת מתכננת? (מוזיקה, גיבוי לקבצים וכדו'). שימוש? אני יודעת.. וואצאפ פייסבוק שירים בלוטוס . לא משהו מיוחד

עכשיו אתה יכול להבהיר לי תמצב? חחח

ebi83

New member
אז ככה, 2 הסנט שלי

אם את קונה מחברה סלולרית את המכשיר (מה שלדעתי חבל...) תבדקי מה האחריות שמציעים לך על המכשירים, והיה ומדובר באחריות יצרן אז המלצתי ללכת על הגלאקסי בעיקר כי באייפון בתקלות מסוימות שולחים את המכשיר לתיקון בחו"ל ולא תמיד מקבלים מכשיר חלופי..

אייפון נוח יותר, לא צריך להתרגל אליו יותר מדי והכל מרוכז לאייטונס. הבעיות בו הן שהוא לרוב יקר יותר ושאת מוגבלת אפל.. אפל עובדים רק עם עצמם כך שכל הרכיבים הרלוונטיים (ממטענים ועד התוכנות במחשב) צריכים להיות מותאמות לאפל.

שני המכשירים הם די עמידים וללא ביטוח על המסך בכל מקרה, כך שהחורים בידיים שלך רק יכולים לייצר לך גם חורים בכיס

תבדקי מחירים של מכשירים לא בחברות סלולר ותגידי שאת שוקלת לקנות יותר ממכשיר אחד ויש מצב שתוכלי למצוא אחד משני הסוגים בזול יותר.

עכשיו לכי לבחור בין אמא לאבא
(רק בלי רגש
)

בעעעעע

אז האייפון יותר אמין אבל יש לו את כל החשבון שצריך לפתוח והגבלות בלי כרטיס זיכרון ובלי בטריה גדולה או נשלפת ובלאגן כזה....
בגלאקסי חשבון גוגל וזהו.
ואם יש לי את שניהם במחיר 2700 ??
בעצם גלאקסי יכולה להשיג ב500 פחות.

gilad269

New member
אז מה

גם הראש שלך ענק...
ובכל זאת הוא קולט דברים
הכל תלוי בהסדר שלך בחברה הסלולרית

תמיד אנדרואיד(או במקרה שלך, גלאקסי)

1. זול יותר

2. אם נתקעים בלי בטריה, קל למצוא מישהו עם מטען (יש מטען אוניברסלי לכל מכשירי האנדרואיד, בניגוד לאייפון, שלכל דגם של אייפון יש מטען שונה)

3. מאוד קל להשתמש בו כדיסקונקי, פשוט מחברים למחשב, לא צריך להתקין דרייברים, למשל אם תרצי להעתיק מוזיקה מהמחשב לאייפון, את חייבת להתקין itunes ואת רשאית לשים *רק* מוזיקה שקנית

4. 90% מהאפליקציות באייפון עולות כסף, כאשר באנדרואיד הם חינמיות

5. אין בארץ אחריות על אייפון

יתרונות לאייפון-
1. אנשים טוענים שהוא יותר נוח, אני טוענת שהכל זה ענין של הרגל

2. האייפון יותר יציב, קורס פחות, אבל זה בעיקר כי אנשים מתקינים עליו פחות תוכנות...

למעלה