שאלת השאלות

שאלת השאלות

אייפון 4S או גלאקסי 2S???

לאף אחד אין תשובה באמת אמיתית נכון?
לבעלי האייפון אין כמו אייפון לבעלי הגלאקסי אין כמו גלאקסי.

ואני?
שמחפשת מכשיר נוח לשימוש בלי להסתבך בהורדת שירים ואפליקציות
שיהיה חזק מספיק יחסית בנפילות עם כמה שפחות תקלות
ולאחר חיפושים ובדיקות אין סופיות מתלבטת מה לרכוש... מה עושה?

BravoMan

Active member
לא ברור לי למה את מטלבטת דווקא בין 2 מכשירים

אלה כשיש עוד כ"כ הרבה בשוק, אבל אם זו ה-"תחרות" הסופית, והדרישה היא "בלי להסתבך בהורדת שירים", התשובה היא אחת ויחידה: Galaxy.

ובעוד שאני משוחד לא פחות מכל בעל מכשיר כזה (ויש יגידו יותר
), האמת הפשוטה היא שהכנסת שירים ל-iPhone כרוחה במגבלות וסיבוכים רבים.

עדימ

New member
רק גאלקסי אס 2/3 נוט

גם פשוט בהכנסת שירים וממשק!
וגם יחסית יותר עמיד!
תחלס היום אף מכשיר לא עמיד מפני נפילות ללא שיריון!
רוצה מכשיר עמיד?
חזור לנוקיה הישנים והפשוטים וקנה נגן מוזיקה/מחשב כף יד בנפרד
כמה שהם נופלים הם שורדים וממשיכים לעבוד!

רק חיזקתם את דעתי

פשוט היה טכנאי טלפונים שהוא חבר
ששאלתי אותו הוא אמר לי שהאייפון הרבה יותר אמין ונוח לשימוש
וכל השאר חרטא. הכל נופל ונשבר ורק צריך לשמור.

AYELET1

New member
תלוי... ישנם כאלו שיהיו מוכנים למכור ילד

בשביל אייפון

תלוי מה הן הדרישות והאמת שזה גם תלוי לא מעט בהרגלים.

עדימ

New member
תראי איילת...

אם אתה מוכן להיות משועבד למשטר של אפל,
לרודנות של אפל,
לממשק הכל כך לא ידידותי של האייפון,
ההגבלה במבחר התוכנות והאפליקציות,
העבודה עם התוכנות והחיבור למחשב וכד',
המסך שבעייני לא מספיק גדול!
אז בבקשה!
אני לא מוכנה לזה!
לא מוכנה להוציא את מייטב כספי על הדבר הזה מצטערת!
והתנסתי באייפון 4 שאחותי קנתה לעצמה שהיא כל כך אוהבת ואני באמת לא מבינה למה!

AYELET1

New member
שוב- זה עניין אינדיבידואלי. יש לי

גם גלקסי 2 עם אנדרואיד וגם אייפד.
בכל מקרה העדפתי לרכוש 2 מערכות הפעלה שונות כדי להשתמש בשתיהן, אבל עם זאת דווקא הטאבלט נרכש עם IOS כי בזמנו כשבדקתי את האסוס טראנספורמר 101, הוא קרטע לעומת האייפד.
יתכן שכים יש טאבלטים חזקים יותר, אבל בכל זאת הטארנספורמר אינו טאבלט עלום שם (ASUS...) ויש לו מעבד כפול ליבה.
לי זה היווה שיקול רב משמעות.
בנוסף, לאלו תוכנות אני מוגבלת לדעתך? גלישה, משחקים, ספרים דיגיטליים, אופיס ועוד כל מיני, יש לי ולזה הטאבלט משמש.

אם יש לך תוכנה פרטית, אכן לא תוכלי להריץ על אייפד ללא פריצות וכל מיני תרגילים. מרגיז ומקומם? ללא ספק. כמו שאר המדיניות המגבילה של אפל.
אבל לא לזה הוא משמש אותי ולכן זה לא מפריע לי. למישהו אחר זה בהחלט עלול להפריע ולכן כתבתי שההעדפה זה משהו אישי, שתלוי בפרמטרים שונים.

לגבי המסך הקטן באייפון - מסכימה איתך. יש כאלו שזה לא מפריע להם ועוד מתלוננים שאינם מצליחים לתפעל את הגלקסי ביד אחת... הבן שלי (בעל גלקסי 2 אגב...) קורא דברים ע"ג המכשיר בפונט פצפון. לו המסך הקטן יפריע פחות.

לכל דבר היתרונות והחסרונות שלו. לפני בחירת מכשיר כדאי להיות מודעים להכל.

עדימ

New member
אז לגבי המדיניות המגבילה של אפל אתן לך דוגמא

אחת:
למשל האוזניות באות איתו! לא נראות לי נוחות בעליל! ואני בספק אם אפשר להשתמש באחרות!
לגבי המדיניות, למה אני צריכה שאפל תאשר לי כל תוכנה ותוכנה שעולה לחנות? מה עם חופש פעולה ראש גדול התנסות!
עבודה עם המכשיר ביד אחת? טוב הפרמטר הזה אף פעם לא היה רלוונטי לי! לא משנה מה גודל המכשיר שאני מחזיקה ביד אני תמיד מעדיפה לעבוד בשתי ידיים! יותר יציב ונוח לי!
לגבי גודל המסך, אכן אני מעדיפה מסך גדול! בגאלגקסי אס 2 שלי אני יותר נהנת לקרוא עיתונים כמו ישראל היום הארץ דמרקר מעריב.. בפורמט הזה אני יכולה להגדיל מאוד את הפונט והממסך ענק ונוח! הרבה יותר מעיתון מודפס! וכן תתפלאי המסך של הגאלגקסי שוב יותר נוח לי מהאייפון של אחותי! באמת שניסיתי!
מקווה שהבהרתי את עצמי:)

AYELET1

New member
את האוזניות ניתן להחליף ללא שום בעיה

השקע הוא שקע 3.5 סטנדרטי ואני משתמשת באוזניות שונות כולל אוזניית BT (והאוזניות הבאות איתו הן לא רעות בכלל).
גם לאנדרואיד יש תוכנות שאין להן גרסת נסיון.
ולגבי המסך- כתבתי לך שגם לי המסך הגדול הרבה הרבה יותר נח אבל לא לכולם זה כך.
חזרנו להתחלה- כל אחד ומה שהוא מחפש.
בטוח שלך יותר מתאים הגלקסי (עם המסך המצוייןן שלו!!! גם נהנית ממנו מאד) אבל לא לכולם זה כך.

AYELET1

New member
אגב מסכים, הנוט 2 נראה לי מפת ביותר עם המסך

הענקי שלו....

עדימ

New member
לי אישית חששתי שהנוט יהיה גדול מדי בתיק/כיס

ידיים קטנות מדי. והכי גרוע חששתי ועדיין חוששת לאבד את העט שלו...:/ אני זוכרת בתקופה של הנוקיה 5800 איבדתי עט אחרי עט בין מושבי האוטו ועוד...
ככה שאני לא יודעת אם הנוט מתאים לי אישית. למרות שאני כן שוקלת לקנות עט מיוחד לגאלגקסי אס 2 שלי כדי לנסות ללמוד לכתוב בכתב יד והכי רוצה ללמוד את משחק הציור! עד היום עם האצבע לא הצלחתי!:(
כמו שאמרתי את הנוט אני מיעדת להורים שלי!
הם צריכים מסך יותר גדול משלי, אבא שלי אוהב לעבוד עם העט ולקח לו יותר זמן עד שאיבד את העט. אמא רוצה טאבלט למשל אייפד אבל לדעתי טאבלט גדול יהיה לה כבד מדי ולכן הנוט זו פשרה מצויין עבורה שתאפשר לה לקרוא ולגלוש ברכבת וכד' וכן לתקשר איתנו הבנות שלה בוואטסאפ וויבר וכן במייל לעבודה וכד'.

AYELET1

New member
אבל למיטב הבנתי אפשר יופי לתפעל את הנוט גם

ללא סטיילוס.
המסך אותו מסך כמו לגלקסי שלך. הסטיילוס הוא גימיק אבל לא הכרח.

AYELET1

New member
הסטיילווס אינו הכרח בניגוד למצב שהיה עם

ה-5800 שהיה לו מסך אחר לגמרי.

עדימ

New member
דווקא רוב הזמן ב5800 הוא הגיב לי יותר טוב

באצהע מאשר בעט.. השתמשתי בעט רק כאשר ניסיתי לכתוב בכתב יד... וכמעת תמיד הוא לא זיהה וטעה בכוונתי

למעלה