שאלת השאלות.

קיר קמט

New member
שאלת השאלות.

ומי שאומר שלא , לא יודע מזה מנג´ר.
אז השאלה שלי היא כזאת. באיזה מטבע אתם משחקים ? ליש"ט ? דולר ? יורו ? טורקיש לירה? אני עשיתי לי מנהג מזה הרבה הרבה זמן לשחק עם ליש"ט , אבל כל העולם משחק עם דולרים , מה שמרגיז ביותר.

muzza

New member
ליש"ט

זה הדיפולט, המטבע שאני רגיל לו במונחי כדורגל, ולכן תמיד שחקתי במטבע הזה.

zidane4444

New member
ליש"ט זה בעיקר מתאים לאי הבריטי....

אני אישית משחק בדולר כי כל העברות בעולם[מלבד בריטניה] האמיתי הם בדולרים

ליש"ט = קלאסי.

חוץ מזה שאני שיניתי ב-SETTINGS את המשכורות לחודשיות במקום שבועיות.

tomash11

New member
דולרים ושבועיות...

נכנסה כאן בעקיפין עוד תשובה לשאלה שלא שאלת...אם מישהו משחק על משכורות שנתיות, חודשיות או שבועיות... אז ככה: אני משחק עם דולרים, ניסיתי לעבור לליש"ט אבל זה היה לי קצת מוזר והעובדה שבתקשורת תמיד מדברים בדולרים על כל העברה ומשכורת (חוץ אולי ממשכורות של האי הבריטי וגם אז ישר מתרגמים את זה לדולרים כדי ש"נבין"...) העובדה הזו שכנעה אותי להשאר עם הדולרים. אני משחק על משכורות שבועיות בדיוק מהטעם הנ"ל...כי ככה בדרך כלל מציגים משכורות של שחקנים באירופה, לפי שכר שבועי (טוב נו, זה היה גם בדיפולט...והתרגלתי...תפסתם אותי...:)) אגב, ניסיתי לשחק עם משכורות חודשיות וזה סתם לא היה זה, ניסיתי לשחק עם שנתיות וגיליתי שהשחקנים שלי מקבלים המוווון כסף...לשחק על משכורת שנתית זה טוב כדי לראות ממש בבירור מה העלויות של השכר בקבוצה שלך...וזה המון, גם בקבוצות קטנות. לקח קטן ומעניין לגבי התקציבים של הקבוצות בארץ למי שזה מעניין אותו. לסיום...דולרים ושבועיות, כי ככה זה עובד גם באופן כללי באירופה (קצת אירוני שדולר זה מטבע לא אירופאי ובכל זאת הוא שולט לא? ועוד מטבע שבא ממדינה שכדורגל לא ממש נחשב שם...).

קיר קמט

New member
מאז ומעולם עם שבועיות..

והם מדברים על ההעברות גם בליש"ט... לא יודע על מה אתה מדבר
למרות שמדי פעם אני שם שנתיות.

נאס

New member
אתה מדבר שטויות

אם המטבע שאתה משתמש בו זה לישט אז המטבע שידברו עליו בתקשרות ואם אתה משחק עם פזוס זה מה שידברו בתקשרות

Haim Bricks

New member
דולר ושנתי

אני משחק על דולרים ושכר שנתי הכי טוב הכי יפה הכי מציאותי בעיקר בקשר לשכר שנתי בגלל שככה גם מדברים במציאות ואז יש לך מושג מה זה סביר מה מעל הממוצע ומה מאד זול

למעלה