שאלת השאלות

Puskas

New member
כלב

חתול זה משהו שכיף ללטף ולכרבל, משהו חמוד לאללה..
מצד שני הם אנוכיים לאללה, לא שמים פס על הבעלים שלהם ויבואו להתחנף רק כשהם רעבים..
אז הרבה מאוד פעמים אני מוצא את עצמי מפתח רגשות שנאה קלות כלפי חתולים :)
כפויי טובה זה המונח הנכון וגם נצלנים ומניפולטיביים (לשמחתי אני לא רגיש לזה ואין לי בעיה להתעלם מהחתול כמה שעות).
כלב הוא נאמן, אוהב את הבעלים שלו, מראה אהבה, בא כשקוראים לו, הרבה יותר כייפי ומתגמל נפשית.
חוץ מזה שכלבים (בזנים מסוימים כמובן) הם גדולים ואני תמיד אומר "יותר גודל, יותר אהבה" :)
אני איש של כלבים ואגב.. לא רק מהסיבות שציינתי פה אלא גם כי אני אלרגי לחתולים (לרובם בעצם).
אז אם בכל זאת בחרת חתול, אז מצרי כי אין לו שיער :)

togi12

New member
מה פתאום!

החתולה שלי היא כמו כלבה! היא באה להתלטף והכי מתפנקת ומגרגרת, באה כשקוראים לה, נחמדה לאורחים ובדיוק כמו כלב אוכלת ה-כ-ל (הפייבורט שלה זה אדממה ועוגות דבש).

אבל זה כמובן לא אומר שאני לא אוהבת כלבים. פשוט, אם אני אביא כלב הגברת תרצח אותי בדם קר D:

מצרפת תמונה להדגמה!

Puskas

New member
אז זכית חח

כל חתול שהכרתי עד היום (חתולי בית כמובן כי רחוב זו מנטליות אחרת), היו כאלו שלא באים כשקוראים להם ובעיקר חיים בשביל עצמם.
always looking up for number one חחח :)
כלב יותר נאמן ויותר חיה שמראה אהבה והערכה אבל זה לא אומר שחתול זה רע, אני רוצה גם וגם :)

כ

togi12

New member
יש גם כלבים אנוכיים

ויש גם כלבים טיפשים!
אני ראיתי בחיי הרבה כלבים טיפשים וחתולים חכמים, והרבה כלבים חכמים וחתולים טיפשים!
אז נושא החוכמה הוא לא טיעון לאף צד פה -.-

h a j b i

New member
זה לא מדוייק, יש מחקרים לכאן ולכאן

העדכני ביותר שראיתי דווקא טען שכלבים חכמים יותר, לפחות בכל מה שקשור ליכולת לזהות קשר בין סיבה לתוצאה.
אבל מה זה משנה? רוצים חיה חכמה? קחו קופיף

גילושיט

New member
לא, אבל

אני חושבת שמקומם של החיות בטבע ולנעול אותם בתוך ארבע קירות (גם אם יש גינה) זה קצת אכזרי.
ומקומם של בני האדם בבית - עם בני האדם! ולא עם כלב או חתול שקופצים על הספה, או גרוע מזה נכנסים למיטה
איכס..

togi12

New member
רק שתדעי לך

שלישון עם חתול פרוותי נעים ומגרגר זה אחד הדברים אם לא ה-!
יש רק דבר אחד שאני מדרגת גבוה מזה- וזה לישון עם גבר לא-פרוותי ומגרגר. D:

einat162

New member
כלב !

זה אישיות מורכבת ברמה של בנאדם (עם התנהגות בהומור ובדיחות) - רק יותר טוב מבנאדם.

חתולים הם בלי אופי טוב (אבל חמודים).

spaysi8

New member
גם וגם

לחבר שלי יש חמישה (!!!!!) כלבים וחתולה.
ואני מכירה הרבה בתים שיש להם כלב/ים וחתול/ים שחיים ביחד..
ככה את נהנית משני העולמות :)

למעלה