שאלת השאלות

שאלת השאלות

בטח טחנו פה את השאלה הזו עד אין סוף אבל חיפשתי בעמודים קודמים ובהסטוריה ולא מצאתי אותה משום מה.. :\ האם יוציאו אי פעם את פולס בDVD?!?!? עכשיו אני רגוע

שלום אדם ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורום.
כנראה שלא חיפשת מספיק טוב
שכן גם בעמוד הראשי של הקהילה שלנו וגם במבזק החשדות מהיום, נכתב במפורש שה-DVD ייצא ב-25 באוקטובר.

בינג

New member
Pulse

זה לא מבאס שמוציאים הופעה בלי רוג'ר ווטרס? כאילו בכל זאת, כל הכיף שלי זה לראות הופעה שרואים את כולם [ווטרס גילמור מייסון רייט] מופיעים ביחד ונהנים מהמוזיקה, עוד לא ראיתי את פומפיי ואני מת לזה כבר! זה עכשיו במבצע של 60 ש"ח וזה נטחן באוזן השלישית כל פעם נגמר המלאי =\ ואין לי איך לראות.... הייתי רוצה שהפלויד יוציאו משהו יותר ישן! אפילו הופעה מהחומה נגיד....... הרבה יותר נחמד....

NIR Y

New member
לא יותר מידי

ברור שהיתי מעדייף שרוג'ר יהיה שם, אבל זאת עדיין הופעה מדהימה.

NIR Y

New member
יש בשאלות הנפוצת עליה

ואני יכול להוסיף אחרי שראיתי אותה שהיא הופעה מאד מושקעת, ומתפתיעה כול פעם מחדש, מה שנותן עבירה מאד טובה למוזיקה המעולה, בקשר לווטרס הוא לא ממש חסר, ברור שהיתי מת שהוא היה מופיע איתם ביחד אבל זה עדיין לא אומר שזאת הופעה לא מדהימה.

holo

New member
אל תדאגי בקשר לווטרס

במילא תקעו איתם עוד איזה 20 נגנים אחרים

../images/Emo2.gif

סוף סוף.... יש בעייה אחת... הבטחתי לפני 4 שנים למישהו שאם בסופו של דבר הם יוציאו את הDVD אני אהיה מוכן לתרום את אחת הביצים שלי למדע
תודה רבה על האינפורמציה!!! אין לכם מושג כמה שעשיתם לי את השנה!!

לגבי Pulse

המועד שניתן רלבנטי לבריטניה ואירופה, ולכן אני מניחה שזה יגיע גם לארץ בערך במועד זה. לגבי פומפיי - תשאל בחנויות.

בינג

New member
אני מחפש את זה בכל מקום

ובאוזן השלישית הם כל פעם אומרים "שבוע הבא שבוע הבא"....וכל שאר החנויות [טאוור, דיסק סנטר] לא מבטיחים שזה יגיע... יש את זה באופיס דיפו ב-90 ש"ח אבל אני מצפה להופעת קאוורים בטח יהיה בסטה כמו פעם שעברה ואני אתקשר לאוזן אם הם הביאו מלאי של פומפיי ואני אסע לשם לקנות......... אני מקווה שהם יביאו........

One Echoe

New member
הפולס...

יש לי שאלה, מישהו יודע להסביר לי קצת על ההופעה הזאת? דבר שני, יש לי כמה קליפים שלה במחשב, ואני לא מבין למה מתלהבים מזה, הצילום דיי גרוע...והביצועים לא הכי מחדשים לי משהו...

PULSE

אלו צילומים מסיבוב ההופעות של הפלויד באמצע שנות התשעים (זה של Division Bell). יצא בווידאו לפני שנים, ועתה מתוכנן DVD, עם תוספות על מה שכבר יצא. הצילומים הם מקצועיים, ונעשו באיכות טכנית גבוהה. באשר לאיכות האמנותית... זה נתון לשיפוטכם. לטעמי הסרט לא מצליח להעביר לגמרי את החוויה של צפיה במופע, שאפקטי תאורה וקול הם המרכיבים העיקריים בו. אבל זהו סרט סביר בהחלט. אישית, אני מקווה שאחת ה"תוספות" ל-DVD תהיה קבצים נפרדים של הקליפים שהכין סטורם תורגרסון להופעה - הקליפים של High Hopes ו-Shine On במיוחד - שהם נפלאים לטעמי.

One Echoe

New member
תודה ../images/Emo13.gif

וכשאמרתי שהצילום גרוע התכוונתי שרוב הזמן מראים את המופע מזווית מאוד רחוקה ולא מראים מה מתרחש על הבמה, ולא מראים כל מיני זוויות ומקומות על הבמה שצריכים להראות. אני בטוח שהצילום מבחינה טכנית מקצועי

למעלה