שאלת השאלות

cutepoison

New member
שאלת השאלות

האם נמרוד הראל מסוגל ללא לוח עם נייר קופי או כל עזר אחר להסתכל לי בעיניים ולדעת על איזה שם אני חושב? והאם זה קריאת שפתיים?

cutepoison

New member
אחרי שהגענו למסקינה הזו...

בפרק עם החתן והכלה שעמדו להתחתן: הוא חיפש לוקיישן, והתערב עם בעל דוכן (בספונטניות) שאם הוא יצליח לדעת על איזה שם הוא חושב בעל הדוכן נותן לו את הדוכן שלו לצילומים. נמרוד הסתכל עליו בעיניים לשנייה או שתיים ואומר את השם (נראה לי זה היה משה
) שחקן? עריכת קטעים מהוידאו? מה?

homerJsimpson

New member
לא נראה לי שחקן

למרות שגם זו אפשרות... אבל על עריכת ווידיאו אין פה וויכוח בכלל.

Plax

New member
תקשיב...

אני גם חוקר את העניין ואין סיכוי שבעולם ולא משנה כמה המנטליסט יהיה טוב שהוא יסתכל אליו בעיינים ויגיד לו את השם של חבר שלו או מה שזה לא יהיה ! מה שאני חושב זה.. שהוא אמר לו : תגיד לי את השם של החבר שלך ועוד כמה שקריים ואני אגיד לך מה השם האמיתי - והורידו את זה בעריכה. אני לא חושב שנמרוד השתמש בלוח עם נייר קופי או כל דבר כזה. הרי תחשוב רגע... אם נמרוד היה יכול פשוט סתם ככה לקרוא מחשבות הוא לא היה משתמש בסוגסטיות או באמצעים שמשתילים מחשבות ... הוא פשוט היה קורא אותם .. לא ככה? והוא היה גם הולך לג'יימס רנדי בישביל להיבחן על כך ולקבל צ'ק על סך מליון דולר :) אז שלא יעבדו עליך.

amir602

New member
אוי דיי כבר......

תבין: נמרוד הראל לא, ואני חוזר, לא, משתמש בסוגסטיות, השתלת מחשבות, מסרים תת הכרתיים או כל מיני שטויות אחרות שהוא מוכר לנו. הוא קוסם, הוא משתמש בטריקים כמו כל קוסם אחר! מקווה שהבהרתי לך את הנושא.

חחח אתם מצחיקים אתם...

בשביל לדעת רק את הקטע לשתול מחשבה וסוגסטיה צריך לפחות ארבע חמש שנים טובות... ואת הידע שיש להראל אני ממליץ שלא נתווכח כי הוא בפני עצמו בנאדם מיוחד,שאינו כזה שיפיץ מייד את כישרונו לעלוב ההוא מחו"ל גי'מס ראנדי. ובדגש על עלוב. והפעם שלא יעבדו עליכם! רוצים לדעת ידע תעסקו בקלפים,תעברו למנטליזים שזה פסיכולגיה קלה + עולם הקסמים.... אבל מי שיגש ישר ימות איתנים.

Plax

New member
הינה תיראה מה מאור אומר

הוא אומר שזה קיים ואפשר לרכוש את הידע.... ושנמרוד באמת משתיל ... מה אתה אומר?

למעלה