שאלת השבוע: הרימיקסים האהובים

silver jew

New member
שאלת השבוע: הרימיקסים האהובים

הפורום נראה חי מתמיד. מצוין. אז בעקבות שבוע שעבר - מהם הרימיקסים הגאוניים ביותר? האם אלה הרימיקסים של קווין "מיי בלאדי ולנטיין" שילדס ל...כולם? הרימיקס הגאוני ל-primal scream? ל-mogwai? האם אלה אלבומי הרימיקסים העצמיים המדהימים של: tortoise - rhythms, resolutions & clusters או bjork - telegram??? האם זה הרימיקסים של aphex twin שברוב טובו פשוט זרק את השירים הגרועים של הלמונהדס ופשוט נתן להם מוזיקה משלו לשים בתור רימיקס? או שאולי זה איזה guilty pleasure של רימיקס בוליוודי ל- kaanta laga הקלאסי? מה שטיול בהודו בלי סמים עושה לבן-אדם...

milkofamnesia

New member
אני לא כל כך אוהב רימיקסים

אבל אני מכיר אחד שמתעלה על המקור Bloc Party - Tulips (Minotaur Shock Remix)

חולוני

New member
אתה מפציץ בזמן האחרון.

סחתיין. הנה 3 רמיקסים מהשנים האחרונות שאני אוהב במיוחד: Rolling Stones - Sympathy For The Devil (Neptunes Remix) רמיקס מ-2003, בתקופה ההיא הנפטונז זכו בגראמי ולא פיספסו באף הפקה, אני מתגעגע לימים האלו. :( Franz Ferdinand - The Fallen (Justice Remix) רמיקס משנה שעברה, הם שינו את השיר לגמרי, כנראה הרמיקס הכי טוב של ג'אסטיס עד היום. (הרמיקס האחרון שלהם הוא ל-LoveStoned של ג'סטין, חביב מאוד). ואחרון חביב (וישראלי) - Radio Trip - Hashish רמיקס מבריק ל"חתול וחתולה" של בום פם.

silver jew

New member
נהיה כאן כייף!

תודה על ההמלצות, עוד לא יצא לי לשמוע. עוד המלצות יתקבלו בברכה.

הנה כמה שאני אוהב במיוחד

Bone thugs-n-harmony - Crossroads (U-Neek Mo' Thug Remix) - המפיק המחונן יו-ניק לקח את השיר הדי פושר במקור והפך אותו לשיר המצויין שכולנו מכירים ולאחד מהמנוני ההיפ הופ הטובים של הניינטיז. Mogwai - Like Herod (Hood Remix) - הרימיקס האהוב עלי מתוך אלבום הרימיקסים למוגוואי, Kicking A Dead Pig. אהבתי שהוד באו יותר לטראק בגישה של "משחק מקדים" ולא להגיע לאורגזמה המוזיקלית שמוגוואי מגיעים אליה במקור. זה נותן אינטרפטציה מיוחדת לשיר. Paul Oakenfold - Aeternal - מתוך אלבום הרימיקסים לפסקול "רקוויאם לחלום". Groove Aramada - I see youy baby (fatboy slim remix) - הילד השמן רזה הופך את הקטע הזה לחגיגה של Fאנק וגרוב. The Prodigy - Voodoo People (pendulum remix) - גירסאת ג'אנגל מפרקת איברים לקלאסיקה של הפרודיג'י. יש עוד המון מעולים, זה סתם כמה שקפצו לי לראש... חפש רימיקסים של DFA, Mylo, Lost Witness, Underworld, Dj Premir, Paul Van Dyk, Minilouge, U-Ziq, 808 State, Klute, Boards Of Canada ושל כל השמות האחרים שכבר הוזכרו פה...

חולוני

New member
../images/Emo45.gif על הרמיקס של פנדולום.

הנה הקליפ אני רוצה להוסיף עוד רמיקס שמשפר את המקור - Starsailor - Four To The Floor (Thin White Duke Mix) וחכו לרמיקס של מארק רונסון ל-Most Likely You'll Go Your Way (I'll Go Mine) של בוב דילן (הוא יוצא לרדיו מחר).

silver jew

New member
רימיקסים ל-MOGWAI

יש כמה מעולים באלבום הרימיקסים של FEAR SATAN - בעיקר ברימיקס של קווין שילדס וגם הרימיקס המדהים, מדהים, מדהים של U-ziq. עושה שם דראם נ' בייס עם גיטרות דיסטורשן... אני אוהב את הרימיקס הזה של PENDULUM ל- VOODOO PEOPLE, אני תמיד אהבתי את הרימיקס שעשו לו ה- chemical brothers...

למעלה