שאלת השבוע....

אניהו

New member
שאלת השבוע....../images/Emo62.gif

בקופסא היה מחזיק מפתחות כזה...עם ציור של הנסיך הקטן ומצפן והכי הכי אהבתי את החריטה..."אין מקום שהוא רחוק מידי". וזו מתנה שרק מישהו מיוחד כמו החבר הכי טוב שלי יכול לרכוש. וזו המתנה הכי יפה שיש אולי... אז....מהי המתנה הכי יפה שקיבלתם? מוחשית.. ואם לא אז...מהי המתנה הכי הכי שהייתם רוצים לקבל? נסו להפתיע אנשימים. יום מצויין. חומר למחשבה..עידן. "ורק אחד אמר ילד ילד עוד תוריד את הירח בשבילה"

תמר ת ת

New member
אני אכתוב שתיים

קיבלתי שתי מתנות מדהימות בחיים שלי. הראשונה הייתה ליום הולדת מחבר שלי לשעבר. היינו בצבא ואני בכיתי שאין לי מספיק ממנו. ביום ההולדת שלי הוא לקח אותי למלון לסופשבוע, אירגן לי עוגה ענקית, קנה לי שמלה יפיפיה, קנה לי טבעת, הכין לי אלבום של שנינו במהלך ארבעת שנות החברות שלנו עם תמונות, שירים ופתקים שונים, הזמין מליון + אחד זרי פרחים לחדר והזמין את כל החברים ביום למחרת ללכת איתנו לים (ואז העיף אותם...
), ובחדר גם חיכה לי שלט שהוא הכין מראש...."הכי לבד בעולם - רק שנינו". זו מתנה אחת. מתנה שניה שניה נורא יפה מחבר אחר לשעבר. הוא כתב לי סיפור ארוך נורא ויפיפה עלינו. על כל הזוגיות שלנו בתור סיפור, עם ציורים ודימויים וכל מיני, וכרך את זה נורא יפה, ממש כמו ספר. זהו... שתי מתנות יפיפיות שנתנו לי. תמר.

shirbell

New member
המתנה הכי יפה שנתנו לי(מוחשית)

פעעם חברה הכי טובה שלי נתנה לי ספר קטן ריק שכתוב על הכריכה שלו "אל תפחדו להגשים את חלומתכם" . היא אמרה לי שאוכל לכתוב בו את השירים שלי במקום שיהיו מפוזרים בחדר . היא גם ידעה שאין לי בטחון בשירים שלי ושאני חוששת שהם אינם יפים מספיק ובגלל זה "אל תפחדו להגשים את חלומותכם". שנה טובה שיר

מיקי 35

New member
אני ממש לא צריך לחשוב על זה...

המתנה הכי נפלאה שקיבלתי מימיי... היא... אחת ולא אחרת.... הבת הקטנה שלי שהיא כל עולמי...

tairon

New member
מתנה שמלווה אותי כבר..

שנתיים + זו הגולדנית רטריוור אותה קיבלתי במתנה כדי שלא אהיה לבד.. והיא פינו זה שמה אכן שומרת עליי מכל משמר.. מלווה אותי מאז בנאמנות ללא תנאי ובאהבה של 100% מצידה ללא תנאי גם... היא הגיעה אליי ככדור צמר גפן מלאת פרווה עם עיניים טובות שהמיסו את הלב .. אהבה ממבט ראשון.. ללא ספק... זו היתה מתנה שפגעה בול במטרה והצליחה מעל המשוער.. וככל הנראה תמשיך להיות מתנה שתלווה אותי הלאה.. ולך שהעניקה לי אותה לעולם לא אחדל לומר לך תודה על זה..

תפתיע אותי-בעלי היקר!!

היי לכולם הפתעות ומתנות זה אף פעם לא היה הצד החזק של בעלי, אבל הוא יודע שאני חולמת על טיסה לחו"ל, ולכן אנצל הזדמנות זו ואאחל לעצמי, שבעלי יפתיע אותי יום אחד, וידאג לכל הסידורים ואנו נטוס לחו"ל. אני בטוחה שיהיו כאלה שיאמרו: אל תחכי שיפתיע אותך, תפתיעי אותו את ותזמיני לשניכם כרטיס טיסה, אבל "לטנגו צריך שניים" במיוחד כשנשואים, לכן לא הייתי עושה משהו שהוא, אולי, לא היה אוהב שאעשה. אז מה שנשאר זה, לאחל שיתעורר בו החשק לרצות אותי, (כי כמה אפשר לנדנד) ויפתיע את שנינו.

כמה מתאים ששאלת את זה עכשיו

בדיוק כשקיבלתי את המתנה הכי מושלמת שרק אפשר... אז ככה: לפני שבוע היתה לי יומולדת, ואצלי תמיד ימי הולדת מלווים בהמון חשבונות נפש והירהורים לקראת השנה החדשה, מה גם שהשנה זה יצא ככה ממש יחד עם ראש השנה העברי... השנה הזאת היום היה מלא עוד יותר גם במחשבות על מי באמת החברים האמיתיים שלי, מי באמת אוהב אותי, מי שם כשאני צריכה אותו... כיוון שחגגתי אותו עם המשפחה וכל החברים שלי לא חגגו איתי... לא צריך לציין שלא הייתי ממש מאושרת... וככה, לקראת סוף היום, אני מקבלת טלפון מחבר יקר יקר שאומר שהוא מגיע אליי, וככה, למרות שזה אמר שהוא צריך לחכות שעתיים בטרמפיאדה בחושך, במקום לא הכי סימפטי, וללכת ברגל הרבה הרבה כדי להגיע... הוא הגיע ויחד איתו הגיעה המתנה הכי יפה שרק אפשר לרצות... האהבה... ואני יודעת שביקשת מוחשית, אבל יותר מוחשי מזה אין! אני מרגישה את האהבה הזאת עם כל תא בגוף, עם כל נשימה ועם כל תנועה! זהו... ושוב שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם!

למעלה