שאלת התייעצות

אני אדם עדין ואוהב אבל תמיד הייתי מנותק מהחברה ולא היו כמעט חברים. עכשיו אני גר בכפר טוב מהרבה בחינות חוץ מזה שהייתה הרבה אלימות ותוקפנות נגדי במשך השנים, ולכן גם אני הפכתי לתוקפני. אנשים מתרחקים ממני בזמן האחרון גם בכפר וגם מחוץ לו, כנראה כי הפכתי לתוקפני, כי אני מדבר ומתעניין שונה וכי אני עושה מעשים אובססיביים כמו מבטים מאיימים וקולות חריגים ומפחידים. אני מנסה לחזור להיות עדין, יש לי יותר חברים אבל עדיין מקללים אותי ומתרחקים ממני באופן כללי. אני רוצה לשפר את חיי החברה שלי וגם לחזור להיות עדין כך שיאהבו אותי יותר. על ההתנהגויות האובססיביות אני לא מצליח להשתלט, אבל מה שמפחיד אנשים הוא בעיקר שאני מתפרץ בתוקפנות כי היו תוקפניים אליי במשך השנים וכי עברתי תהליכים נפשיים קשים ונוראים במשך השנים האחרונות גם לפני שהגעתי לכפר והם הקשו אותי. איך אוכל לשפר את חיי החברה שלי כך שיותר אנשים יאהבו להיות ולדבר אתי, וגם לחזור להיות עדין כשאנשים מתנהגים אליי בתוקפנות ומפחידים אותי רוב הזמן וגם מאיימים לתקוף לפעמים? הכפר שלי נחשב למקום טוב מאוד ואולי גם במקום אחר תהיה אלימות אם אעבור אליו, וצריך לפתור את בעיית התוקפנות שיש נגדי ונגד החברה שלי.

למעלה