שאלת התייעצות...

Lady Hawk

New member
שאלת התייעצות...

היי אנשים, אז ככה. מזה זמן לא מועט שאני משוחחת עם מישהו במסנג'ר, הוא מוצא חן בעיניי מבחינת המראה (תמונות) ומבחינת האופי. (ליתר העניין - הוא בן 25 ואני בת 20), לפני הרבה זמן, הבאתי לו את מס' הטל' שלי (לפני איזה שלושה חודשים) ורק השבוע הוא באמת החליט להרים טל' (לשם הגיוון)....כשדיברנו, הוא הציע להיפגש, אבל לא פגישה סוליקו, אלא שהוא יבוא עם חבר...עכשיו, אותי זה קצת הפתיע...למה לבוא לדייט עם חבר? אולי הוא פשוט לא רואה בי פוטנציאל לקשר, אלא רק ידידה? (למרות שלא נראה לי..), או שאולי זה כי הוא מרגיש שאני קצת "חוששת" להיפגש עימו (אני לא נוהגת להיפגש עם אנשים מהנט) ולכן החליט שאם יגיע עם חבר, אני פחות ארתע כי כך לא ניהיה לבד? מה דעתכם?

אולי יותר נוח לו ככה

כי באמת זה לא יהיה "לבד" את יכולה להביא חברה איתך גם, ככה יהיה "דאבל דייט" אם יהיה קליק, אז תוכלו להמשיך משם הלאה

Lady Hawk

New member
"דאבל דייט" זה נחמד לפגישה

שנייה, שלישית...כשכבר מכירים. אבל לפגישה ראשונה, העדיפות היא להיות (לדעתי) לבד - כך יהיה נוח יותר להכיר את הבן אדם...לא?

אולי לך זה נוח ככה..

אבל בכל זאת מדובר (לפי מה שהבנתי ממך) בבלינד דייט. לבד זה תמיד נחמד אבל אפשר אולי גם להפיק תועלת מפגישה של 2 זוגות שווה ניסיון

Lady Hawk

New member
זה לא ממש "בליינד"

שנינו ראינו תמונות אחד של השני ושוחחנו בטל'...זה חצי בליינד :)

pain is MY love

New member
לגיטימי לחלוטין!

הוא מנסה לגרום לך להרגיש יותר בנוח... אחרי הכל אתם לא מכירים וזו סיטואציה די מביכה.. לפחות בהתלחה. אם תבואי עם חברה תרגישי יותר בטוחה, תרגישי יותר "בבית" ותהיה לך שחקנית חיזוק לידך ברגעים המביכים.. מה גם שתמיד יותר כיף בקבוצה של 4 אנשים. יש יותר נושאים לשיחה, יותר רעיונות, יותר צחוקים... זה ממש שובר את הקרח הראשוני ! הוא בא לקראתך... וזה ממש ללכת על בטוח! ואחר כך אם הבחור ימצא חן בעינייך תצאו לבד לפגישה שנייה... שיהיה בהצלחה בכל מקרה

Lady Hawk

New member
"הבעיה" היא...

שאף חברה שלי לא תסכים בטח לצאת לזה מטעמי "מבוכה"
...

pain is MY love

New member
מה מבוכה?

חברות שלך לא יוצאות מהבית?! כולה לשבת איפשהו עם חברה שלה ושני מכירים.. אולי אפילו יהיה לה כיף זה כזה נורא?!

Lady Hawk

New member
זה לא נורא בכלל...

אבל זה סיטואציה קצת מביכה (גם לדעתי). אני בכל אופן מעדיפה להיפגש איתו בפעם ה-1 סוליקו.

Lady Hawk

New member
הוא הגיב בסדר...

הוא הופתע מזה שאני רוצה להיפגש עימו לבד

למעלה