שאלת ה 1,000,000

TheBeach

New member
שאלת ה 1,000,000

מה אתם חושבים על החוק החדש שיגביל את העוצמה של ה DJ במעדונים ובאולמי השמחות ל 85 דציבלים???? אני חושב שזה ממש בול שייט כי עם כל הכבוד מה שעושה את האירוע זה המוזיקה ומה שיותר מרגש שזה בווליום גבוהה מאוד!!! טוענים בתכלס שמוזיקה בעוצמה חזקה פוגעת בשמיעה וגם מפריע לסבתא ולדודים ולכל שאר המשפחה לדבר אחד עם השני בחתונות וכו'.. עכשיו בנינו מה זה שווה להיות בדיסקוטק כמו האומן 17 ולא לשמוע כמו שצריך לשמוע את המוזיקה?!?!? אני אגיד לכם, זה לא יעשה לנו כלום ולמה, כי שוב העוצמה של המוזיקה והרטט של הבסים זה מה שעושה את כל העניין!!! ובאולמות עם כל הכבוד רוקדים ולא מדברים כל האירוע, בשביל זה יש הפסקות אוכל בין מנה למנה ויש מספיק זמן לקשקש בשכל, ומי היה רוצה שכל האורחים שלו ידברו במקום לרקוד?!?!? תחשבו על זה...

דור דקל

New member
גם אני התעצבנתי נורא כששמעתי את זה

אבל אני חייב לומר שאתמול הייתי באומן והווליום היה פשוט בלתי נסבל. הלכתי כי פשוט כאבו לי האוזניים. אנשים החזיקו את הראש במעברים. זה היה באמת מוגזם. כך שהבוקר אני חייב לומר שלדעתי כן צריך שיהיה פיקוח, כדי שאנשים יוכלו להנות. מה שכן, 85 דציבלים זה באמת ווליום נמוך מדי. היו בהחלט צריכים להעלות את הגבלת העוצמה. ועד כמה שהבנתי מדובר באולמות אירועים ומועדונים בהם יש מקומות ישיבה. באומן למשל אין כאלה, כך שאני לא יודע אם ההגבלה תופסת שם.

BullsDuDe

New member
שום דבר לא שווה...

פגיעה בבריאות, החברת הגברה שאני עובד הייתה אחראית על הסאונד והתאורה ברחבת החוץ בקיץ שעבר במועדון הסירקל בקרית שמונה (שבינתיים הספיק להיסגר) הווליום היה שם מעל 120 דציבל, אני לא הורדתי את האטמים שהיו איתי כל הערב גם שירדתי לרחבה (הייתי מפעיל תאורה) זה פשוט היה נוראי, הדי ג'יי שאיתו הייתי על הבמה יש לו בעיית שמיעה רצינית בגלל כל העניין (לא רק מהמקום בכלל מהעבודה עצמה) ויש עוד הרבה עם בעיות שמיעה כי הם לא שמרו על עצמם.

Shaked1991

New member
גם לפי דעתי

פגיעה בבריאות האוזניים במועדונים כאלה היא בלתי נסלחת, אומנם לא היה צריך להגזים עד כדי כך ל-75 דציבלים, אבל שאני יוצא מאולם שמחות והאוזניים צופרות לי יומיים זה ממש בלתי נסלח.

דור דקל

New member
אגב

מישהו ראה את הסרט "all gone pete tong"? הסרט מספר על די ג'יי מצליח שמאבד את השמיעה. קצת מטומטם, אבל בכל זאת נותן חומר למחשבה... גם אני התחלתי להסתובב עם אטמים בכיס.

למעלה