שאלת ויזה - אולי פה ידעו

P u s s i c a t

New member
שאלת ויזה - אולי פה ידעו

שלום, אני מעוניינת להוציא ויזה לארה"ב - לצרכי טיול - לא הגירה (אני יודעת שפה זה "עוברים ל.." אבל אולי תדעו גם את זה) בחודשיים האחרונים עקב מחלה ומכיוון שאני עובדת בעבודת משמרות - המשכורת שלי נמוכה מהרגיל. נאמר לי שאם המשכורת נמוכה הסיכוי לקבל ויזה נמוך כי כביכול אין לי סיבה לחזור לארץ. שתי שאלות - 1. האם זה נכון - ובמידה ואני עובדת בעבודה מסודרת עדיין אקבל ויזה? 2. אם לא - כמה זמן אני צריכה לחכות לפני הגשת בקשה מחודשת לויזה והאם עליי לשלם שוב את הסכומים המטורפים עבור התהליך? אשמח אם תוכלו לענות לי או להפנות אותי למקומות שיוכלו לענות לי. תודה

xyzusa

New member
אין בעייה

נראה לי הגיוני שתקבלי ויזה בלי שום קשר למשכורת. מה שחשוב זה שיש לך עבודה קבועה בכמה חודשים האחרונים. אם מה שאמרו לך היה נכון, תארי לך, רק העשירים היו מקבלים ויזה לארה"ב....נשמע לך הגיוני? נכון שלא? אז תרגעי, תגישי בקשה דרך הסוכנת נסיעות שלך והכל יהיה בסדר.... בהצלחה.

יש מכלול של דברים

שעל פיהם קובעת השגרירות אם לתת ויזה או לא. סכומי כסף בבנק והכנסות הם אחד מהדברים שנבחנים. אני לא יכולה לענות לך אם תקבלי או לא כי זה תלוי בהרבה דברים אחרים - גיל, מצב משפחתי, מקצוע, השכלה... אבל במידה ולא תקשבלי את הויזה, תצטרכי לחכות חצי שנה ולנסות שוב, וכמובן לשלם שנית את האגרה, כ-100 דולר.

למעלה