שאלת ויזה לתאילנד - חשוב!

pinkytom

New member
שאלת ויזה לתאילנד - חשוב!

הי! קודם כל - סחתיין על הפורום! מעולה! יש לי שאלה ממש חשובה, אשמח לתשובה מבוססת כי אני בונה על זה. עד כמה שידעתי - אין צורך בויזה לתאילנד וכל מטייל מקבל אוטומטית ויזה ל 30 יום. פתאום מתקשרת אלי הסוכנת נסיעות שלי ואומרת לי שאני צריך לעשות, וכך גם בשגרירות ששאלתי. זוהי ויזה שמקנה כניסה אחת בלבד (או 2 או 3), אבל כל מי ששאלתי שהיה במזרח אומר שזה שטויות ושלא לא צריך לעשות ושישר מקבלים ויזה לשלושים יום. מה עושים? מי יכול לתת תשובה מבוססת? לפרנס את סוכנת הנסיעות שלי במאתים תשעים שקל לויזה? לקחת סיכון? האם יכול להיות שלא יכניסו אותי לתאילנד? תודה! בהצלחה בפורום!

אז ככה

מימה שאני יודע ואני חזרתי לא מזמן אם אתה הולך לפחות מחודש זאת אומרת אתה לא עובר את החודש לא צריך ויזה בדוק על תעשה אם אתה עובר את החודש אתה צריך לעשות לא מסובך שיהיה בהצלחה

aviron

New member
תבקש מברי - הוא ייתן לך קישור

וחוץ מזה: תתרחק מאיסת"א.

אם אבי אמר מי אני שאני לא אתן?

תודה רבה לך ואתה מוזמן לבקר קבוע ולהיות חלק מן הקהילה המגובשת של מטיילים ותרמילאים במזרח. גם אני אומר כמו כולם אם אתה לא עובר את החודש אל תעשה בארץ חוץ מזה אם אתה מתכנן לבקר בלאוס אז תרגיש חופשי, אחרי הביקור בלאוס כשאתה חוזר לתאילנד חזרה אתה מקבל אוטומטית ויזה לשלושים יום החל מאותו הרגע ובמידה שלא תמיד ישנן דרכים נוספות להארכת הויזה. אתה יותר ממוזמן להיכנס לכאן,ועוד אחד. בהצלחה

pinkytom

New member
ומה אם...

אני רוצה להכנס עם כרטיס פתוח. הבנתי שאז הבעיה ואז צריך ויזה מהארץ אם אין כרטיס חזרה של 30 יום.

למה? מי אמר לך את זה?

אני הגעתי לשם מהודו עם כרטיס לכיוון אחד בלבד בלי שום מושג לגבי תאריך יציאה משם וקיבלתי ויזה ל-30 יום בלי שום בעיות.

למעלה