שאלת ולת"ם

פלסטיק

New member
המעסיק יכול להגיע, לא אתה

ומאוד משתלם שיגיע נציג המעסיק מנסיון ההיענות של הועדה עולה כשיש נציג במקום ניתן להתקשר ולשאול מתי נערך הדיון, הם לא יודיעו ביוזמתם כמו כן מאוד כדאי להתקשר ולשאול אם כל הטפסים ברשותם, פעמים רבות הטפסים הולכים לאיבוד (עם או בלי מרכאות) ואתה לא יודע מכך עד שמאוחר מידי לשלוח חדשים. <לא כתבתי על ולת"ם סטודטים>

ניר נגר

New member
אתר ולת"ם, מצורף בזה אתר המילואים

בנושא וולת"ם, תוכל להתעדכן בבקשה שלך. כמו כן, כפי שאמרו כדאי שנציגו של המעסיק יהיה, המשקל יהיה רב יותר. בהצלחה וברוך הבא לפורום

Section

New member
ככה...

חבל שלא אמרת איזה ולת"ם הגשת- סטודנט או משקי. אבל לא נורא. יום הדיון נקבע בדר"כ יום-יומיים אחרי הגשת הבקשה. אם אתה מעוניין לדעת אתה מוזמן פשוט להתקשר ולשאול- 03-7379500. אם משרד הקישור שלך יעיל גם הם אמורים לדעת ואתה יכול לשאול אותם. סטודנטים אני יודעת שיכולים להגיע ליום הועדה, לא בטוחה לגבי ולת"ם משקי. אבל נציג מהעבודה בטוח יכול להגיע. הועדה היא כמה דקות. אתה נכנס, יושבים מולך כמה אנשים וקצין (בדר"כ רס"ן ומעלה). אתה מציג את טיעונך ויוצא. מיד אח"כ מחליטים על התשובה, אבל אתה יכול לדעת מה היא רק אחרי השעה 13:00 (מתקשר לאותו מספר שכבר כתבתי). מהסטטיסטיקה הקלה שאני ערכתי גיליתי שיש יותר סיכוי שהבקשה תאושר/מספר הימים יקוצץ באופן משמעותי כשנציג כלשהוא מגיע.

תודה לכם.

(ול"תם סטודנטים) אני אתייצב שם, שלשום (או אתמול? לא זוכר בדיוק) חבר מהלימודים היה בועדה וציין שלפי הלך הדברים אם הוא לא היה מגיע - לא היו מקבלים את הבקשה... תודה על התגובות.

binon

New member
ולת"מ יושבת בקציני הערים הגדולות

כל ועדה דנה בבקשות שהוגשו לאיזור שלה.

binon

New member
כנראה שדברים השתנו מאז שעסקתי בזה..

תודה על העדכון

למעלה