שאלת "זיגוג" עוגות

שאלת "זיגוג" עוגות

איזה שיטות "זיגוג" אתם מכירים והאם כל שיטה מותאמת ספציפית לסוג עוגה/מאפה מסוים?
 
הזיגוג הפשוט ביותר הוא תרכובת של

תרכובת של אבקת סוכר במים. אבל אפשר גם לקנות פונדנט (ראיתי ב,תבליני הכפר") ממיסים ושופכים על העוגה. ואפשר גם לצבוע אותו. במקור הוא לבן.
 

judi1

New member
מה ההגדרה של זיגוג?

לעומת ציפוי ? ואם תוכלי לפרט את מקור השאלה..
 

judi1

New member
אמא מצפה..

את עוגת השקדים האיטלקית, בחלבון ביצה אליו מזליפה סירופ סוכר שמתקשה ומבריק.. טארטלטים של פירות מזגגים עם ג'לטין ממותק שקוף שאליו אפשר להוסיף ריבה שקופה, לפי היחסים שבמתכון. ואפשר גם שוקולד מטומפרר .... לעוגות שוקולד... ואפשר אבקת סוכר עם מיץ תפוזים לעוגת תפוזים.. ואבקה עם מיץ לימון ללימון.. ואפשר ורום הולך יופי .. עם עוגת קרמל ... . ..ויש משהו עם מרציפן שצריכה לחפש..ואכלתי באיטליה..ונממי... ובטח פיספסתי כמה..
 

terroir

New member
השאלה רחבה מדי

את מוכנה לצמצם את השאלה ולהסביר בדיוק מהו הדיון וסוג התשובות שאת מעוניינת בהן?
 
למעלה