עוסית דוסית
New member
שאלת זכויות
שאלה לי אליכם/ן-
[גילוי לפני ההודעה- אני ממש אוהבת את העבודה שלי- וממש נעצבת כשאני רואה את התלוש- ומבינה שזה שאני אוהבת את העבודה זה דבר אחד, אבל לחיות מזה זה דבר אחר]
אני עובדת סוציאלית בפנימייה חינוכית, עם שלוש שנות ותק (גם בכללי וגם במקום העבודה)
כיום עובדת חצי משרה.
אך בעקבות גדילה של המוסד- שנה הבאה אעבוד משרה מלאה
המשכורת שלי היא 3400 ברוטו (3000 נטו), אחרי שלוש שנים כבר
(כמובן שמשלימה בעבודות נוספות כדי לחיות בכבוד)
ובפועל מבחינת חופשות אני לא זכאית לחופשות של המורים, על אף שאני עובדת במוסד חינוכי, ז"א שבגלל שאני עו"ס ולא מורה- אני מחוייבת לעבוד בקיץ- על אף שאין פה מטופלים- אבסורד.
במהלך השנה יש לי 12 ימי חופשה בתלוש.
אני ממש לא מבינה בענייני בירוקרטיה, ומתכננת לקבוע פגישה באיגוד.
אך בינתיים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם מהנסיון וההכרות בשטח,
המשכורת שלי ממש נמוכה? או סבירה בתוך התחום של עו"ס
ולגבי ימי החופשה? זה נורמלי שיש לי זכאות רק ל12 ימי חופש במהלך השנה (כמו המורים) אך בחופש הגדול לא? יש רף ימי חופשה לעובדים סוציאליים?
תודה רבה למגיבים
שאלה לי אליכם/ן-
[גילוי לפני ההודעה- אני ממש אוהבת את העבודה שלי- וממש נעצבת כשאני רואה את התלוש- ומבינה שזה שאני אוהבת את העבודה זה דבר אחד, אבל לחיות מזה זה דבר אחר]
אני עובדת סוציאלית בפנימייה חינוכית, עם שלוש שנות ותק (גם בכללי וגם במקום העבודה)
כיום עובדת חצי משרה.
אך בעקבות גדילה של המוסד- שנה הבאה אעבוד משרה מלאה
המשכורת שלי היא 3400 ברוטו (3000 נטו), אחרי שלוש שנים כבר
ובפועל מבחינת חופשות אני לא זכאית לחופשות של המורים, על אף שאני עובדת במוסד חינוכי, ז"א שבגלל שאני עו"ס ולא מורה- אני מחוייבת לעבוד בקיץ- על אף שאין פה מטופלים- אבסורד.
במהלך השנה יש לי 12 ימי חופשה בתלוש.
אני ממש לא מבינה בענייני בירוקרטיה, ומתכננת לקבוע פגישה באיגוד.
אך בינתיים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם מהנסיון וההכרות בשטח,
המשכורת שלי ממש נמוכה? או סבירה בתוך התחום של עו"ס
ולגבי ימי החופשה? זה נורמלי שיש לי זכאות רק ל12 ימי חופש במהלך השנה (כמו המורים) אך בחופש הגדול לא? יש רף ימי חופשה לעובדים סוציאליים?
תודה רבה למגיבים