שאלת זנב קצאת לא קשורה

Yuli Gama

New member
שאלת זנב קצאת לא קשורה

אני בדרך כלל לא מסתכלת אנדרומדה אבל היום פשוט הושיבו אותי מול הטלויזיה (זה התחיל בסטרגייט ופשוט המשיך מסדרה אחד לשניה, שמתם לב למצבור מד"ב שהם דחפו לערב אחד? 3 ערוצים בו זמנית!) אז בקיצור היום ב אנדרומדה הורידו ל חיזרית הכחולת עור את הזנב. מה הם רציניים??? זה היה אחד הדברים הכי נחמדים בסדרה!

NARSIL

New member
../images/Emo12.gif והגעת גם לסוף הפרק?

הרופאה תפרה לה אותו בחזרה. וטרנס לא ´כחולה´. היא סגולה. ומאוד חמודה כשהיא שיכורה...

Yuli Gama

New member
זה הבעיה

לא טפרו לה אותו חזרה אלה הורידו. יש שם קטע שהיא הולכת ורואים שאין מאחורי שוב זנב. אבל אולי הוא יצמח מחדש? אח שלי אומר שכבר ירו בטרנס והיא מאחה פצעים או משהוא. זה נכון?

NARSIL

New member
הזנב נפל לגמרי כשירו עליה ורואים

את זה. הרופאה תפרה לה ובסוף הפרק טיר שואל אותה מה שלום הזנב והיא אומרת שקצת כואב, אז הוא אומר לה ´זאת אומרת שהוא לא הלך, נכון?´ אני לא זוכרת שראו אותה הולכת בלי זנב. אולי לא שמת לב או שזו פשלה בצילום?

הייזל

New member
אה, לא!

הזנב של טרנס נקטע. נקודה. לחובשת קרבית בשטח אש בכוכב לכת נידח ופרמטיבי אין את הציוד המתאים כדי לאחות שרירים, עצבים, כלי דם ועצמות. טרנס אומרת שהזנב מגרד לה ונע בחוסר נוחיות כי הזנב מגרד לה מבלי להיות שם. זה מה שנקרא "כאב נעלם" שמופיע אחרי כריתת איברים.

Yuli Gama

New member
הוא יצמח חזרה?

מה היא בכלל? הבנתי שלאף אחד אין מושג מאיזה גזע היא.

הייזל

New member
אין לי מושג סגול! מה נראה לך?

מה שאני כן יודעת הוא שהפרק של שבוע גרם לי לפחד, מאד לפחד, מטרנס.

Yuli Gama

New member
מה היה שבוע שעבר?

היא אמרה שהזנב מגרד לה אז עולי עוד לא הכול עבוד. אני הבנתי שהרגו אותה כמה פעמים והיא קמה לצחחיה? או שזה סתם שטויות?

פגעסוס

Well-known member
הגירוד...

הגירוד נובע מכך שהמוח לא מקבל את העובדה שהאיבר שנקטע עדיין חסר. אנשים שנקטעו להם אברים בד"כ מתלוננים במשך זמן מה אח"כ שהם מגרדים או כואבים. כך גם עם הזנב של טרנס, בסדרה פשוט החליטו להפטר ממנו (ואכן חבל...). והפרק הקודם בהחלט גורם לפחד מטרנס... הבנתי שבאחד הפרקים הקרובים (אם אני לא טועה השמיני בעונה החדשה) אנו נגלה פרטים על טרנס שישנו לגמרי את דרך ההשקפה עליה...

Obi Wan Kenobi

New member
ראית את הפרק או קראת עליו באינטרנט?

זה לא הורס לקרוא מה יהיה בפרק? זה הורס את כל הכיף שבלראות את הסדרה!

פגעסוס

Well-known member
אם אינני טועה...

איבנובה היא זו שמכינה את הפרקים להקרנה בישראל ולכן יודעת עליהם הרבה לפנינו... אני צודק?

שינוי השקפה?

שהיא "טובה"? שהיא מתוקה? זה כבר בעונה שעברה היה ברור שהיא ל-א!!! היה פרק שטראנס והרפר נחטפו עי´ מעברי לשעבר והיה ברור שהמתיקות ממנה והלאה(היא כמעט הרגה את העכברוש והרפר)

SiC

New member
בפרק של שבוע שעבר

כלאו את טרנס וניסו לחקור אותה באיזה כוכב (לא זוכר את השם) אחרי שעוד אחד מהגזע שלה הרס להם את התשתיות והכלכלה בזה שעודד מלחמת אזרחים... בכל מקרה, היא השתחררה בכל הפעמים שניסו לכבול אותה והרעלים שניסו להחדיר לה לא פעלו וככה גם סם אמת (או משהו דומה). בסופו של דבר היא הסבירה לחוקר שלה שהקודם מהגזע שלה עשה את מה שעשה כיוון ששיעמם לו. ההסבר על הגזע שלה הסתכם בזה שהיא הראה לחוקר תמונות של כוכבים בעניים שלה. לבסוף, החוקר השווה אותה לסוג של שטן והיא אמרה שהיא נוראה ממנו (או שאני מתבלבל, אבל היה משהו דומה) וכשהוא שאל אותה למה היא לא משתעממת היא אמרה שהיא נהנת לראות את קפטן האנט (קווין סורבו כמובן) נאבק להקים מחדש את הקהילה שלו(ניסיון שיכשל אם זה תלוי בה, לדעתי). היא אמרה שהכאוס ששולט בגלקסיה מרתקים אותה. אם למישהו יש עוד פרטים או יודע דברים עליה, אנא שתף... כי אני מסוקרן

פגעסוס

Well-known member
מעט תיקונים..

1. טרנס הסבירה שכאשר גזע חי שמן רב כל כך כמו שהגזע שלה חי, היקום מתחיל להראות מעט משעמם. 2. החוקר שאל אותה "את שטן?". היא חייכה חיוך זדוני, ואח"כ הפנים שלה הפכו לרציניות והיא אמרה "כדאי לך לקוות שלא.." 3. החוקר שאל אותה אם גם היא כאן כדי להרוס אותם (לא בטוח שבמילים האלה) והיא ענתה שהוא לא צריך לדאוג והיקום עדיין מספיק מעניין בשבילה. והיא אמרה שאכן בני עמה נהנים מהכאוס

למעלה