שאלת חברים

שאלת חברים

מעניין אותי אם זה מצב שקורה רק לי. אני בנאדם שצריך אנשים וחברה וגם יש לי לא מעט חברים ממסגרות שונות. הקטע הוא שלמרות כל זה אנח מרגישה בודדה לעיתים קרובות. כאילו אנחנו מדברים בטלפון, נפגשים מדי פעם ואני יכולה לסמוך עליהם שיהיו שם, אבל מסיבות שונות (כמו מרחק, כבדות של אנשים, עומס שלהם, זוגיות שלהם וכו') אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי משתעממת ונרקבת בבית, במקום לצאת לאנשהו או סתם לשבת עם חברים.
זה הכי מתסכל שיש משהו שאני ממש רוצה ללכת אליו או משהו שאני ממש רוצה לעשות ואני לא מוצאת אף אחד שיכול להצטרף אליו!
אני קצת לא מבינה את זה, איכשהו החיי חברה שלי לא משהו. איך מגיעים לסיטואציה של חברים טובים ששורצים אצלך באופן קבוע ולהפך, בלי הצורך הזה לקבוע מראש ולתזמן שמשאיר אותי מתוסכלת רוב הזמן? או שזה דברים שיש רק בסדרות אמריקאיות? :)

Purple Mushroom

New member
אני חושב שזה עיניין של אישיות וכריזמטיות

מזדהה עם הנקודה שלך. אבל זה לא רק בסדרות אמריקאיות. כשאתה הולך ברחוב תל אביבי. (נניח אבן גבירול), ורואה את כל קבוצות החברים האלו, נפגשים, ויושבים בבתי קפה
. גם אני הייתי שם , וגם שם.

אני חושב שאחרי הרבה שנים. גם אני הגעתי למצב כזה. אפשר לטלפן, ואפשר לקפוץ גם בלי ביקור. (כמו שהיום עשו 2 חברים שלי, במקרה שהייתי באירוע חברתי אחר , בהופעה בקוזה נוסטרה, עם המון חברים וחברות מהמהפכה,
, ועוד. ). ועוד ניסיתי להתחיל עם איזו בלונדינית על הבר, חברה במקום.

יש לי עוד הרבה מה לרשום, אבל בעצם את אומרת ושואלת כאן, איך אפשר להשיג חברים וחברות. לפעמים כדאי לשבת מול המחשב, ולהיות לבד. לי קצת קשה להיות לבד השנה, יש לי שותף שמאוד אוהב אותי, והרבה לילות אנחנו רובצים מול הטלויזיה, הוא אומר שזה זמן איכות עם השותף שלו. ואני חושב שזה בזבוז זמן, שהייתי יכול להיות במחשב, בפורומים, במיילים שלי. (יש לי בעיה רצינית מאוד השנה עם התכתבות בתפוז, ומיילים).

אז התשובה לשאלה שלך היא: בכל מקום, וכל מסגרת, גם כאן (עם מפגשי הפורום), אפשר למצוא חברים וחברות, שותפים לדרך, וגם במסגרות אופלייניות, ואונלייניות אחרות. הכלי: פייסבוק וטוויטר גם משתפים פעולה, לפעמים זה יותר נוח ממייליים. |מסר|.
וזהו בערך. באופן אישי, למרות כל מה שעברתי בשנים האחרונות. האישיות החברתית שלי לא כ"כ מפותחת. למרות שיש לי הרבה חברים ומכרים, לפעמים אני מעדיף להיות כאן, מול המחשב, לבד, כפי שכתבתי. השילוב בין לבין, זה שביל הזהב.
..
א.א.
=] ...

למעלה