שאלת חומרה

Pythex

New member
שאלת חומרה

אני מעוניין לקנות מחשב חזק לשימוש עיקרי באפטר-אפקטס (ווידאו בכלל) וכשימוש משני בתלת מימד (מקס). התקציב שלי הוא בסביבות 10000 ש"ח פלוס ושאלתי היא היכן כדאי לי לקנות מחשב ממשווק אמין בעל הבנה בחומרת וידאו. האם כדאי לקנות בחלקים ואם כן,היכן אוכל למצוא מיפרט טכני המתאים לשימושים שלי? ואגב, את אראן וידע אני מכיר, אני דוקא מחפש משווק אמין ומבין שהוא לא מה"כרישים" בתחום חומרת הוידאו כי אני מעדיף להשקיע את כספי במוצר עצמו ולא ב"שם" וב"תמיכה הצמודה" שמעניקות החברות הגדולות. תודה!

Pythex

New member
תודה בומס

אני יעשה גם את זה, אני שואל גם כאן מכיוון שכאן נמצאים האנשים שמשתמשים בתוכנות שאני משתמש בהם, אז חשבתי ששווה לבדוק גם כאן.

מפרט טכני נורא תלוי בצרכים שלך

כמה אתה באמת משתמש בתלת מימד וכמה אתה עורך? אתה צריך לדגום חומרים למחשב באיכויות טובות? כמה נראה לך סביר להשקיע בכרטיס עריכה, יש איזה דגם ספציפי שאתה מאוהב בו ולא יכול בלעדיו? כעורך אתה עובד על שני מסכים או אחד? למרות שהשאלה שלך נובעת מאיזה מכנה משותף לעריכת וידאו ולתלת, היא נורא כללית קצת קשה להציע מפרט ככה.

Pythex

New member
אז ככה:

1. משתמש הרבה יותר באפטר אפקטס ועריכה מאשר במקס אם כי גם התלת חשוב במידה מסויימת. 2. צריך לדגום חומרים באיכויות גבוהות ככל האפשר. 3. לא מאוהב בשום כרטיס ספציפי, צריך משהו חזק ויעיל והכי חשוב בגבולות התקציב. 4. עובד על 2 מסכים כמובן אבל כבר יש לי אחד ולכן צריך לרכוש אחד נוסף. מקווה שעניתי על מה ששאלת..

למעלה