שאלת חומרה

bluenote

New member
שאלת חומרה

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כיוון שהמחשב הנוכחי שלי נמצא אצלי כמעט 4 שנים אני קצת לא מעורה בכל התפתחויות החומרה האחרונות. מהצצה לאתרי מכירות של מחשבים, חשכו עייני לכמות הדגמים/מספרי סדרות/שמות של טכנולוגיות בכל הקשור לכרטיסי מסך. האם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר או להמליץ על כרטיס טוב+, לא במחיר היסטרי ואולי קצת להסביר מה ההבדלים העיקריים בין כל הסוגים? התוכנות שאני משתמש בהם הם בעיקר 3DSMAX, AfterEffects, Photoshop, Premier. מבחינת שאר רכיבי החומרה אני כבר אשאל בפורום אחר, אלא אם למישהו יש הארות בנושא. (בסה"כ אין לי המון כסף להשקיע במחשב אז אני לא מחפש את הדגמים הכי חדישים מכל רכיב. אני יודע רק שאני אקח כנראה את מעבד ה Core 2 Duo החדש.) תודה רבה!

RJ11

New member
תחפש פה:

http://hwzone.co.il/specslist/index.php יש שם מפרטים גם לעריכה גרפית, שמתחילים ב-3,500 ונגמרים ב-10,000.

eldarinn

New member
יש ללא ספק היצע גדול בשוק

ואם אתה בלי "יד על הדופק" יותר מחודשיים אתה שומע פתאום מושגים שלא שמעת קודם, בטח שלא לדבר על 4 שנים
. ממליץ לעשות חיפוש כמה עמודים אחורה על המלצות שניתנו פה וקטילות על חומרה מסויימת. כמו כן אם תגבש מפרט תוכל לפרט אותו ולקבל תגובות. דעתי האישית היא שכל מחשב סטנדרט היום יחזיק את התכנות שדיברת עליהן. בהצלחה.

למעלה