שאלת חיים או מוות....

דספרדו

New member
שאלת חיים או מוות....

יש לי מחשב שבו מותקנת תוכנת דוס, שאי אפשר לוותר עלייה הבעייה שאם תיהיה איזו תקלה.. ואצטרך להתקין אותה מחדש אפילו אלוהים לא יוכל לעזור.. {אגב התכנה הינה ARC ] השאלה: האם ישנה איזו אפשרות לעשות מעין גיבוי כזה, כך בשעה שהמערכת קורסת ויש צורך בהתקנה מחדש... פשוט מכניס את הדיסק או משהו?? הערה: יש לי מחשב נוסף עם צורב.. לא יודע אם זה עוזר, ואם כן..א אייך קבלים..חוטים ?? בתודה מראש.. {אגב יופי של פורום, מתחנף חופשי רק תעזרו לי}

@poet

New member
דבר ראשון אנחנו כאן לא מפקירים כאן אנשים

תן לי לראות , אתה מחפש תוכנה שתוכל לעשות גיבוי מלא למחשב שלך? אין בעיה היא ניקראת ghost היא יוצרת תבנית מושלמת ומלאה של המחשב שלך כמו שהוא היה שגיבית אותו , (אימג ) התוכנה ממש פשוטה ואם תשב עליה חצי שעה שעה מקסימום תקלוט את העיניין , דרישות מערכת :? - כלום רק שבהארדיסק שלך שאתה רוצה לשמור את כונן c שיהיה לך כונן d

דספרדו

New member
תודההה....

ושוב תודה ביום שישי אם תראו עשן עולה .... תדעו שזה אני....הולך לשרופ שעה {ביננו שעה שלך =שעות שליי..} בכל מקרה אני אופטימי.. תודה

Ey@L

New member
אפשרות נוספת

אם אתה רוצה לגבות חומר שעל המחשב ולא את התוכנות תוכל לעשות את זה ע``י חיבור כבל ישיר דרך יציאת LPT למחשב השני ומשם לצרוב את זה. בחלונות 95 וע``י התקנה ב98 יש מה שנקרא ``חיבור כבל ישיר`` ודרך שם אפשר בקלות להעביר קבצים בין מחשבים. בהצלחה

bergrnet

New member
yet another option...

למה שלא תשמור את התוכנה על כונן d ובו רק מערכת הפעלה דוס?

nando

New member
והאופציה שאיש לא ציין...

קיימת תוכנה הנקראת GHOST היא מספקת בדיוק את מה שאתה רוצה. היא מסוגלת לצלם את הארד דיסק שלך לקובץ. ברגע שהמערכת קורסת אתה לוקח את הקובץ ופורס באמצעות התכנה לאותו להארד דיסק שלך תוך שמירת כל ההגדרות שהיו לך בזמן יצירת קובץ ה GHOST.רק תביא בחשבון שכדאי לבצע `` צילום`` אחת לתקופה כדי שהתקנות ושינוים שאתה מבצע ישמרו להם. תביא גם בחשבון שאם יש לך וירוסים בשעת בצוע הגיבוי גם ישמרו להם. כמובן כמובן כדאי לצרוב את הצילומים כדי שיהיו זמינים ולא ימחקו להם.

Ey@L

New member
אולי לא שמת לב אבל...

אבל פואט כבר ציין זאת, נו טוב לא משנה (-;

למעלה