שאלת חימום אוכל

שאלת חימום אוכל
שאלה אולי טפשית אבל אנא עזרו לי:

אם אני רוצה להכין סיר ממולאים ביום שישי, לשים אותו במקרר, ולהגיש לאורחים בשבת בצהריים, מה הדרך הטובה ביותר לחמם אותו בתנור? האם לשים על חום נמוך (110 מעלות למשל) למשך הרבה זמן (כמה שעות), על חום בינוני (150 מעלות?) או על חום גבוה (נניח 180 מעלות) לחצי שעה? אני רוצה רק לחמם, אחרי שהממולאים עצמם כבר יהיו מבושלים ומוכנים.

בשבת הקרובה בפעם הראשונה תתארח כל המשפחה לארוחה על טהרת מאכלים שאני מבשל בעצמי (ולא קנויים או מוכנים ע"י המשפחה בשיטת "כל אחד מביא משהו"). מבטיח לספר פה אם זה יצא מוצלח.
 
בוקר טוב
בוקרר טוב.
תבשל עד רתיחה ובשבת בבוקר תשים על חום בינוני לאחר שעה בדוק, וכל הלאה.
שעה לפני הגשה תעלה את החום.
רצוי מאוד שיהיו נוזלים בסיר אם אין אז תוסיפ מים או כל רטוב אחר.
חשוב שאתה מגיש יהיה חם עם רוטב.
חימום של חצי שעה בחום גבודה לא יעיל.
תנצל את המקום לחימום תוספות.
חימום בחום בינוני וארוך יתן טעם שונה לממולאים .
בהצלחה איש
לבריאות מאיר
 
לדעתי חום גבוה. ויספיק פחות מחצי שעה
חום נמוך לכמה שעות ייבש את זה לגמרי.
אולי תתחיל מחום בינוני - גבוה, ותבדוק אחרי 10 דק' מה המצב.
בהצחלה
 
חימום ביום שלמחרת
שלום
עיקר הבעיה בחימום שהאוכל יתייבש. כל זמן שיש בו מספיק נוזלים, זה לא יקרה.
ממולאים ומיני תבשילים (כמו גולש, חמין ועוד) בד"כ משתבחים למחרת.
אם יש בעיה של זמן בישול (להחזיק את הסיר חם למשך זמן), אפשר לסיים את הבישול יום קודם לפני עשיה (פחות זמן) ולהשלים למחרת נניח 1/2 שעה.
כלומר לכבות את האש 1/2 שעה לפני מה שרשום במתכון, ולתת לו את ה-1/2 שעה ביום ההגשה.
אם מחממים על כיריים, לא לשים להבה גבוהה, כדי שלא ישרף בתחתית.
בכל מקרה הסיר חייב להיות מכוסה. אולי אפילו עם רדידי אלומיניום, כדי שיאבד כמה שפחות נוזל.
בהצלחה
 
למעלה