Desslok of Gamilon
New member
שאלת חימום אוכל
שאלה אולי טפשית אבל אנא עזרו לי:
אם אני רוצה להכין סיר ממולאים ביום שישי, לשים אותו במקרר, ולהגיש לאורחים בשבת בצהריים, מה הדרך הטובה ביותר לחמם אותו בתנור? האם לשים על חום נמוך (110 מעלות למשל) למשך הרבה זמן (כמה שעות), על חום בינוני (150 מעלות?) או על חום גבוה (נניח 180 מעלות) לחצי שעה? אני רוצה רק לחמם, אחרי שהממולאים עצמם כבר יהיו מבושלים ומוכנים.
בשבת הקרובה בפעם הראשונה תתארח כל המשפחה לארוחה על טהרת מאכלים שאני מבשל בעצמי (ולא קנויים או מוכנים ע"י המשפחה בשיטת "כל אחד מביא משהו"). מבטיח לספר פה אם זה יצא מוצלח.
שאלה אולי טפשית אבל אנא עזרו לי:
אם אני רוצה להכין סיר ממולאים ביום שישי, לשים אותו במקרר, ולהגיש לאורחים בשבת בצהריים, מה הדרך הטובה ביותר לחמם אותו בתנור? האם לשים על חום נמוך (110 מעלות למשל) למשך הרבה זמן (כמה שעות), על חום בינוני (150 מעלות?) או על חום גבוה (נניח 180 מעלות) לחצי שעה? אני רוצה רק לחמם, אחרי שהממולאים עצמם כבר יהיו מבושלים ומוכנים.
בשבת הקרובה בפעם הראשונה תתארח כל המשפחה לארוחה על טהרת מאכלים שאני מבשל בעצמי (ולא קנויים או מוכנים ע"י המשפחה בשיטת "כל אחד מביא משהו"). מבטיח לספר פה אם זה יצא מוצלח.