שאלת חינוך- או איך למנוע נביחות

שאלת חינוך- או איך למנוע נביחות

איך אפשר למנוע מה
לנבוח על כל עובר ושב? לנבוח כשמישהו דופק בדלת? לנבוח על ילדים ששומו שמיים עברו ליד הבית? או סתם ככה לנבוח על העץ? מיילא אם היו מאיימים עליה, מיילא אם הם היו מרעישים אבל מה לכל הרוחות עשה לה עץ הקלמנטינות? הוא היה שם עוד לפני שהיא נולדה... אשמח לעיצות בבקשה

בשאלות הנפוצות

יש התנהגות ואילוף - מה זה פחית רעש. אפשר לשים רצועה נשרכת בבית, וכשהיא נובחת לתקן אותה (משיכה חדה והרפיה ) ולהגיד לא, וגם להשתמש בפחית רעש.

yaelbm

New member
../images/Emo207.gif איך גורמים לכלבה לנבוח ../images/Emo35.gif

ג'ינג'ר השמיעי קול

אפרתs

New member
ניסיתי הרבה

הרבה זמן והרבה דרכים (גם לגרום לה לתסכול) אבל ג'ולי פשוט לא נבחה וכולם פה כתבו לי להינות מהשקט היחסי (and then came Sofi
). שמעתי את ג'ול נובחת רק ממש מפחד, כשהיא הרגישה מאויימת וזה קרה באופן נדיר למדי (לשמחתי).. אני בטוחה שג'ינג'ר תדבר אתכם קצת, תנו לה צ'אנס היא עוד רכה בשנים.

היא לעולם לא נבחה

או שהיא נובחת לעיתים ממש ממש רחוקות? צ'ארלי גם לא נובח. מסוגל, אבל לא משתגע על הרעיון. אבל אמרו לי שיש בזה הרבה מימד של גיל. יש לי חברה שנשבעת שהכלב שלה לא הוציא צליל מהפה עד גיל שנה, ומאז הוא לא מפסיק
. חוצמזה, מה, לא כיף לכם ששקט?
אני ממש מרוצה מזה שהוא לא נובח. וזאת הזדמנות טובה לספר, שהדבר היחיד שהוא כן נובח עליו, ובעקביות מדהימה, זו איזה זקנה מסכנה שמסתובבת ברחובות ואוספת בקבוקים משומשים לפיקדון...זה ממש מביך, והיא דווקא מקסימה בקשר לזה, היא כל הזמן אומרת לי איזה כלב נחמד...איזה יפה הוא וכו', והוא מצידו משתולל כאילו היא מינימום לקחה לו את חזרזירוני או משהו כזה.

ועוד משהו

אני לא יודעת כמה אמת יש בזה, וזה ממש לא מבוסס על כלום, אבל תמיד נדמה לי שכלבים גדולים נובחים פחות. אני חושבת שהם פשוט לא מרגישים את הצורך להגן על עצמם...הגודל עושה את העבודה.

yaelbm

New member
לא נבחה מעולם

היתה חצי נביחה קטנטנה לכיוון של פפסי ז"ל ועוד נביחה קטנה ועמוקה על הרובוט של יונתן וזהו.

אז זה לא שהיא לא נובחת

זה בסדר, גם צ'ארלי ככה, עד לפני שבועיים הוא נבח פעמיים מתועדות. והוא גם אף פעם לא נובח בתוך הבית, בחיים לא. חוצמזה, איזה אינטרס יש לך שהיא תתחיל לנבוח? כלבה כזו גדולה, בטח יש לה גם וואחד קול. תקני אטמי אזניים מראש

R E N I

New member
יש לי גם שאלה.. ../images/Emo26.gif

הכלבה שלי בת 5 חודשים וחצי. הבעיה היא שהיא דיי מפחדת מאנשים (אולי מטראומה כלשהי, אימצנו אותה בגיל חודש וחצי מ-SOS), ואיך שמתקרבים אליה ורוצים ללטף אותה, היא מתרחקת ומתחילה לנבוח על מי שרוצה לגעת בה (מישהו זר כמובן, לכל מי שהיא מכירה היא מתקרבת בכיף ונהנית מליטופים). הבעיה היא שהיא ממש נצמדת לאנשים כשהיא נובחת, כאילו היא עומדת לתקוף (לא שהיא תקפה), וזה דיי מפחיד. גם כשמישהו עובר עם האופניים ליד הבית שלי היא נצמדת אליו, נובחת ולא מרפה עד שהוא במרחק 20 מטר לפחות מהבית. שאלנו את הוטרינר מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה, אבל לא הייתה לו תשובה... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות? והנה תמונה של השובבונת קצת אחרי שאימצנו אותה

R E N I

New member
עוד תמונה מלפני כמה ימים../images/Emo26.gif

מצחיקולה...חחחחחחחחחחח

yaelbm

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif ועוד שאלה - היא נהייתה לי פחדנית ../images/Emo70.gif

מה ? למה ? מדוע ? יצאנו מהדלת עכשיו ע"מ לרדת לפיפי בדיוק עלו במדרגות שכנים היא נכנסה פנימה בלחץ, ממש דפחה אותי, מבוהלת. אח"כ רצו ללטף אותה עם היד והיא ברחה אחורה. מה נהיה ? גם אצל גיא וטינה הוט' - בדר"כ טינה עוטפת אותה בנשיקות אבל הפעם היא ממש כאילו פחדה. HELP מה קורה איתה ? איך מעבירים את זה ?

galizoe

New member
ניסית את הטכניקה של לקבל צ'ופר מזרים מלטפים?

לתאם עם השכנים שיעלו במדרגות עם כמה חתיכות קבנוס נחמדות? (כבר כתבתי לך את זה פעם לגבי הרועה הגרמנית שהיתה לי... גם אם שלך לא תקפנית עדיין הבסיס זהה - פחד מזרים)

למעלה