שאלת חיתוך-סכינים
א. בצל ירוק\עיית איך קוצצים אותם בצורה הדקיקה ביותר? (מיועד להוסיף לממרח)
ניסיתי להשתמש בסכין שאני משתמשת בה לקיצוץ פטרוזיליה (סכין כבדה עם להב לא משונן) והגבעולים לא נקצצים לגמרי, ומספריים, שלא נוחים לי (אני שמאלית).
ב. עוגה מקושטת בציפוי עבה של בצק סוכר\מרצפן ,במה ואיך פורסים אותה לפרוסות הכי דקות ומדוייקות?
ניסיתי להשתמש בשפכטל שמשמש אותי לפריסת עוגות קרם רגילות והפרוסות לא ישרות\הציפוי נשבר בחיתוך
2X

א. בצל ירוק\עיית איך קוצצים אותם בצורה הדקיקה ביותר? (מיועד להוסיף לממרח)
ניסיתי להשתמש בסכין שאני משתמשת בה לקיצוץ פטרוזיליה (סכין כבדה עם להב לא משונן) והגבעולים לא נקצצים לגמרי, ומספריים, שלא נוחים לי (אני שמאלית).
ב. עוגה מקושטת בציפוי עבה של בצק סוכר\מרצפן ,במה ואיך פורסים אותה לפרוסות הכי דקות ומדוייקות?
ניסיתי להשתמש בשפכטל שמשמש אותי לפריסת עוגות קרם רגילות והפרוסות לא ישרות\הציפוי נשבר בחיתוך
