שאלת חמין ושאלת עוגת שמרים
שלום! שתי שאלות 1. בחמין קנוי\במסעדה יש תמיד תבלין מאד דומיננטי שלא הצלחתי לזהות אותו. אני מתבלת רק בפפריקה , פלפל אנגלי ועלה דפנה(מוסיפה גם עלי רוזמרין ותימין, שורשים ) . אולי מישהו יודע באיזה תבלין מדובר? החמין שאני מכינה יש לו טעם מאד עדין תמיד, ולחמין במסעדה יש טעם הרבה יותר דומיננטי. 2.עוגת שמרים . ראיתי פעם בפורום סדנה להכנת עוגת שמרים , אבל אני לא מצליחה למצוא את התמונות(לא מצאתי בחיפוש) אשמח לקבל עזרה וגם טיפים לרידוד. איכשהו אצלי הרבה פעמים קשה לי לרדד את הבצר
תודה!
שלום! שתי שאלות 1. בחמין קנוי\במסעדה יש תמיד תבלין מאד דומיננטי שלא הצלחתי לזהות אותו. אני מתבלת רק בפפריקה , פלפל אנגלי ועלה דפנה(מוסיפה גם עלי רוזמרין ותימין, שורשים ) . אולי מישהו יודע באיזה תבלין מדובר? החמין שאני מכינה יש לו טעם מאד עדין תמיד, ולחמין במסעדה יש טעם הרבה יותר דומיננטי. 2.עוגת שמרים . ראיתי פעם בפורום סדנה להכנת עוגת שמרים , אבל אני לא מצליחה למצוא את התמונות(לא מצאתי בחיפוש) אשמח לקבל עזרה וגם טיפים לרידוד. איכשהו אצלי הרבה פעמים קשה לי לרדד את הבצר