גיליתן, במקרה לגמרי, את הזהות האמיתית והלא חשופה של אחת מהמשתתפות בפורומים. לא שגיליתן שהיא רמאית ושקרנית, והיא בכלל גבר בגיל העמידה שלא היה בהריון אף פעם, אלא גיליתן איפה היא גרה, איפה עובדת... כאלה דברים. תספרו לה?
אשלח לה מסר ואסביר לה שאני יודעת כדי שתעשה חשבון ותדע לא לכתוב משהו שהיא לא רוצה שאדע. נראה לי פשוט הוגן וזה משהו שהייתי רוצה שיעשו לי במקרה כזה. אם אנחנו רחוקות, ורק יש לנו איזה מכר משותף, אבטיח לה שהיא יכולה להיות שקטה שהוא לא ידע ממני שום דבר עליה (ואעמוד בהבטחה כי פרטיות זה משהו שיש מאוד לכבד לדעתי!!)
שלחתי מסר לאותה משתתפת, כתבתי שאני חושבת שאני מזהה אותה, שאלתי בנימוס אם אכן שמה הפרטי הוא X וכו'. בכל המקרים צדקתי, ובכל המקרים אותה משתתפת בחרה להמשיך ולכתוב תחת אותו ניק.
אני זיהיתי בעבר שתיים בפורומים. שתיהן הרבו לשים תמונות ולא נהגו לחשוף דברים אישיים (לא השתמשו בניק כדי לחשוף דברים שב"מציאות" הן לא היו רוצות לספר) ואני זיהיתי שידוע לי מי הן. במקרה אחד סיפרתי ובמקרה שני לא אך לא נראה לי שיש לזה חשיבות. זו מישהי שעבדה איתי בעבר וכותבת לעיתים רחוקות ואם אכתוב לה זה רק יחשוף את זהותי בפניה אבל לא תהיה לזה שום משמעות נוספת לדעתי ... אנחנו גם כותבות בדר"כ בפורומים שונים.
קרה לי וכתבתי לה מסר מרגש וכמובן שהתברר שזו בכלל לא היא (להגנתי ייאמר ששמה, שם בעלה ושם הילדה זהים למשפחה שאני מכירה!). בכל מקרה - ברוב המקרים הייתי מספרת.
שהיא עוקבת אחרי ההודעות שלי בפורומים אני ובעלה למדנו יחד כשהייתי בהריון ואני מתה מסקרנות לדעת מה השם משתמש שלה... מה עושים? אז אם במקרה ט' אשתו של מ' קוראת את זה, תעשי טובה, תשלחי לי מסר, ותמשיכי להניק מול המחשב (מ' סיפר לי שככה את גולשת)