שאלת חרמש:

• פותח הנושא kitt
  • פורסם בתאריך

kitt

New member
שאלת חרמש:

יש לי חרמש חשמלי. עם חוט 1.3 כל הזמן הוא היה אוכל את החוט עד הסוף והייתי צריך לפתוח את הקסטה לסדר את זה.
היום לקחתי חוט 1.65, אז באמת הוא פחות נגמר, אבל עדיין הוא נגמר די מהר ואכל הרבה חוט. השאלה היא האם יש חוט שיאכל פחות, וגם אולי יש חרמש שפחות רגיש לגמירת חוט?
אם אני חושב לחפש חרמש מוטורי במקום החשמלי, האם יש דגמים מומלצים יותר? האם יש כאלה שמשתמשים בחוט עבה יותר על מנת שיגמר לאט יותר?

hovavle

New member
זה כמו הסכין במכונת גילוח

החוט חוטף את העצמה של חיתוך העשב. הוא מתכלה. אם החוט נגמר ויש עוד חוט בתוך הקסטה זה בגלל שאתה לא יודע להשתמש.
בזמן שהחרמש בפול טורים אתה מכה בו קלות על הרצפה, המכה לוחצת את הכפתור שבמרכז החרמש ואז יוצא עוד חוט מהחרמש. צריך לעשות זאת בזהירות כדי שלא יצא יותר מדי חוט, זה לא טוב.
אם החוט נגמר בקסטה אז אתה צריך למלא חוט חדש כמו להחליף סכין במכונת הגילוח.

חרמש חשמלי עדיף מכל הבחינות על חרמש מוטורי. המקצוענים משתמשים במוטורי כי אין לנו נקודות חשמל בכל מקום.

avi5199

New member
אני שם חוט ברזל עבה אבל אולי זה לא כלכך

בטיחותי אבל מחזיק הרבה יותר מהפלסטיק.
הבעיה שאי אפשר להשתמש בקסטה, אני קושר אותו בלי קסטה, וכל פעם שהוא נגמר צריך לחתוך חתיכה וללפף אותו מחדש
ראיתי בחנות חרמש שבמקום חוט יש סכין קשיחה, על פניו זה נראה חזק יותר.
ראיתי גם חרמש חשמלי של בוש עם חוט פלדה , ניסיתי את החוט הזה אצלי אבל חוט הברזל הרגיל מחזיק יותר מעמד.

hovavle

New member
חוט ברזל בעייתי בגלל שחתיכה מתעופפת יכולה

להרוג. נינגה מיועדת לקיצוץ עשביה עבה וקשה וגם חתיכה מהנינגה יכולה להרוג.

ממליץ מאד להשתמש בחוט התקני וללפף חדש כל פעם שנגמר.
המנעות מנגיעה בחפצים קשים כמו אבנים וכו תקטין את השחיקה של החוט

צריך להקפיד גם על מגן תקין לכיוון הרגליים או ללבוש מגיני רגליים כמו של כדורגלנים. ונעליים. לא לעבוד בסנדלים.

ולנזהרים ינעם.

avi5199

New member
מסכים, אולי לא להרוג אבל לפצוע בטוח יכולה.

צריך להקפיד שהמגן של החרמש תקין , גננים רבים עובדים בלי שום מגן סביב החוט.
חוץ מנעליים גבוהות צריך גם משקפי מגן, חתיכה מחוט פלסטי, או אבן קטנה שהחוט מעיף יכול לעוף לעיין וזה ממש לא נעים .

kitt

New member
,תודה לכולם, אז אני מבין שאין באמת פיתרון

לבעיה.

למעלה