שאלת חשש....

שאלת חשש....

אתם לא חוששים שהסרט החדש של מל גיבסון (הפסיון של ישו) יעבור את שר הטבעות? הוא כבר הגיע לחצי מיליארד דולר!!!

ChipiM

New member
חחח עוד פעם? ../images/Emo140.gif כבר "דנו" בנושא

הזה, והרוב אמרו שזה לא יקרה... (וגם חטפתי קצת צעקות... חחחחחח) אני לא יודעת מה יקרה, אבל אני מקווה שהוא לא יעקוף! שרה"ט סרט יותר יפה..

viko2000

New member
אולי....

גם עם הוא יעבור בכל זאת שר הטבעות סרט יפה יותר.וגם אני לא חושבת שבאוסקר של שנה הבאה הוא יהיה מועמד למשהו.

מה באמת?

אבל זה היה לפני שהוא הגיע לחצי מיליארד! אני חושב שצריך להתעדכן בנושא הזה מדי פעם כמו שאנחנו עושים "עדכון מהקופות" או משהו כזה בקשר לשר הטבעות...

aniviel

New member
חצי מיליארד...

זה אפילו לא קרוב
הסרט הולך ונחלש עכשיו הוא מרוויח פחות מאשר בהתחלה (ההתלהבות ירדה), להמון ארצות בהם שרה"ט הצליח הוא בכלל לא יגיע, המון אנשים מחרימים אותו. הסיכויים שהוא יגיע למיליארד הם אפסיים. וגם אם נניח והוא כן יעבור, למרות שזה כמעט ובלתי אפשרי, אז זה לא סוף העולם, כולנו כאן יודעים איזה סרט אנחנו מעדיפים

לא סוף העולם????

על מה את מדברת???? העולם יקרוס!!!!! (בדיוק כמו בוורסאי) החיים שלי יהרסו!!! זה יהיה נורא!!!! אני סתם צוחק...

aloniguy

New member
רק הסרט הראשון של שר הטבעות

הגיע לחצי מיליון והסרט השני יותר מחצי והשלישי כמעט מיליארד!

אלרוס

New member
א. אם כבר חצי מליארד

והראשון והשני הגיעו כל אחד ליותר מחצי, השלישי מזמן עבר את המליארד.

cobainos

New member
מה../images/Emo35.gif

השבוע שמעתי שהוא הגיע כולה ל350 מליון דולר

רולדההה

New member
חדשות טובות או רעות תלוי.......

הפסיון של ישו הרוויח כבר 353 מליון דולר. והשבוע לא רק שאחוז ההכנסות שלו לא ירד, או עלה כתוצאה מחג הפסחא. עוד עידכונים על מצב קופות הקולנוע ועל סרטים בכלל אפשר לקבל כאן- אתר קולנוע שהוא כולו בעברית ומומלץ ביותר!!! http://www.fisheye.co.il

viko2000

New member
לא.....

הפסיון של ישו לא יעבור את שר הטבעות.אני חושבת שבינתיים לא יהיה אף סרט שיעבור אותו.

למעלה