שאלת טופו ../images/Emo13.gif
בדרך כלל אני מטגנת טופו במעט שמן זית והמון תבלינים, לאחרונה התחלתי לעשות את אותו הרעיון רק בתנור אובן, כי הריח של הטיגון מפריע לי. עכשיו אני שואלת... איך הופכים את הטופו לדבר טעים? הבנתי שאפשר לתת לו לשהות קצת זמן ברוטב כדי שיספוג טעמים לפני הבישול, איזה רטבים? אומנם אני אוכלת טופו ושותה חלב סויה, אבל את הטעם של רוטב סויה אני פשוט לא סובלת. אשמח לרעיונות לבישולים פשוטים של טופו
תודה ושבת שלום
בדרך כלל אני מטגנת טופו במעט שמן זית והמון תבלינים, לאחרונה התחלתי לעשות את אותו הרעיון רק בתנור אובן, כי הריח של הטיגון מפריע לי. עכשיו אני שואלת... איך הופכים את הטופו לדבר טעים? הבנתי שאפשר לתת לו לשהות קצת זמן ברוטב כדי שיספוג טעמים לפני הבישול, איזה רטבים? אומנם אני אוכלת טופו ושותה חלב סויה, אבל את הטעם של רוטב סויה אני פשוט לא סובלת. אשמח לרעיונות לבישולים פשוטים של טופו


