שאלת טופ קואט

Nightmare19

New member
שאלת טופ קואט../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן בפורום (נורא נהנת אגב
) הבנתי שרצוי להשתמש בטופ קואט כמעין שכבה אחרונה על הלק,כדי לשפר עמידות? צריך למרוח אותו אחרי שהלק מתייבש לחלוטין? קניתי טופ-קואט בביוטי קר,והוא היה פשוט מזעזע! (מרחתי אותו אחרי שהלק התייבש),הוא גרם ללק להישאר "רטוב" קרוב לשעה!!! (לא חיכיתי אחרי זה,פשוט הורדתי הכל) או שאני עשיתי משהו לא בסדר, או שהוא היה גרוע ממש (החזרתי אותו לחנות
) תודה,ומצטערת על הבורות!

Nightmare19

New member
אההה והכי חשוב!!!../images/Emo6.gif

המלצות לטופ-קואט מוצלח ורצוי לא יקר שעושה את העבודה!

נופ ר

New member
תקני את המייבש של וואו

הוא מייבש ממש מהר ועולה 12 שקל משהו כזה אולי אפילו פחות הוא מייבש וגם מגן על הלק. מאוד מומלץ בפורום. יש כמובן כל מיני מותגים- של אורלי, שיק, רבלון, סאלי הנסן... זה מה שעולה לי בראש שאפשר לקנות בפארמים והם סבבה לגמרי. יש כמובן את הליגה הגבוהה יותר- סשה ויט, פושה, אסי וכו', שאפשר להשיג באינטרנט.

Nightmare19

New member
הייתי קונה..

אבל וואו רחוק לי כרגע מאז שסגרו בסנטר איך הטופ קואט של שיק? יש משהו ממש ממש מומלץ?

devilz

New member
לא התלהבתי מזה של שיק

לא מייבש ולא מבריק מי יודע מה....

b o t t e n

New member
טופ-קואט אמור לגם להיות שכבת מגן.

גם לתת ברק נוסף וגם להיות מייבש ללק. בד"כ מתחילים למרוח דקה אחרי שמסיימיים ואז הוא מייבש מהר. אני אישית משתתמשת בשל בוקי, קניתי בסופר פארם ב- 30 ש"ח. הוא עושה את העבודה טוב מאוד. בהזדמנות אני מתכוונת לעבור ל-OPI בגלל שהיה לי ממנו בקבוקון שקיבלתי והוא גם היה נהדר- יייבש ממש זריז. אין לי מחשג מה העלות שלו בארץ.

צונית

New member
הטופ קואט של ביוטי קייר מחריד!!

בושה וחרפה לעולם הטופ קואטים שמוצר כזה לא יעיל נמנה על שורותיו! מצטרפת להמלצה על WOW. לא יצא לי להתנסות באחרים מהארץ, רק רציתי לעודד אותך שאת בסדר, הטופ קואט מעפן

גם אני בחיפושים אחר טופ קואט!

שמעתי המלצות על וואו. שווה לנסות. אבל אל תקני את הטופ קואט של OPI, הוא לא עושה את העבודה לטעמי. אם את ממש בהתחלה, נסי אולי של LAKA. יש לי טופ שלהם והוא אחלה

למעלה