שאלת טרום נישואין...

קוש1

New member
שאלת טרום נישואין...

כמה זמן מראש חיפשתן שמלה ומצאתן? נראה לי שאני אשתגע אם כבר מעכשיו תהיה לי שמלה...

danonit

New member
חיפשתי 3 חודשים מראש ...

אבל 3 שבועות לפני החתונה עדיין לא היתה לי שמלה

יעלי2

New member
2 תשובות

אנחנו התחתנו בפברואר. 5 חודשים קודם היה ראש השנה והיה זמן לחפש ברוגע. הסתובבתי מצאתי וסגרתי. את המדידות התחלנו יותר מאוחר והשימלה היתה מוכנה ממש יומיים לפני האירוע. חברתי התחתנה בשבוע שעבר. את השימלה היא בחרה כחודשיים לפני. 3 שבועות לפני האירוע היא עשתה מדידה ראשונה (לא, זו לא טעות). שבוע אחר כך מדידה שניה וכמעט סופית. ביום החתונה היא התלבשה במקום ונסעה לדרכה. קחי לתשומת לבך שיש למצוא שימלה ויש מדידות. ואלו 2 דברים שונים. חברתי בחורה ששומרת קבוע על מידות קבועות יציבות ורזות. לכן לא היתה שום בעיה לקבוע מדידה ראשונה 3 שבועות לפני. במקרה אחר יש שינוי במשקל וזה מעוות את השימלה ומצריך מדידה נוספת. בהצלחה. נ.ב. אין חוקים. תעשי מה שטוב לך ואל תהיי מושפעת מחברות או אמא שמלחיצה. לכי בקצב שלך.

יעלי2

New member
נ.ב. גם חברתי עשתה אצל יאיר ג´רמון

והיתה מאוד מרוצה וקיבלה המון מחמאות.

uti

New member
חיפשתי חודש וחצי מראש...

ומצאתי חודש לפני...וכל החודש הזה היו חגים, וזאת הסיבה שגם לא מצאתי שמלה או שלא הסכימו לקחת הזמנה כ"כ מאוחר (סנובים) או שהלחיצו אותי לסגור כי מאוחר וכו´..ואני ממש לא אוהבת שמלחיצים אותי...רק יאיר המלך - תפקד כראוי וזכיתי לעשות את השימלה אצלו.

rona25

New member
תפרו לי את השימלה ומצאתי את הסגנון

שרציתי בערך 3 חודשים לפני (אחרי שעשיתי סיבוב בדיזינגוף ומצאתי את מה שרציתי "גנבתי" את הרעיון ופניתי לתופרת", קניתי את הבדים והתופרת גמרה את השימלה בערך שבועיים לפני החתונה

POOH*

New member
אני סגרתי שמלה מיד אחרי שהיה תאריך.

כלומר סגרתי בסלון בערך 7 חודשים לפני החתונה. והאמת שזה היה די כיף... כי גם עשו לי המון מדידות. היו לי איזה 9 מדידות. וגם כי ככה לפני שהתחלנו עם כאב הראש של אירגונים אחרים שבאמת עוד היה מוקדם להתחיל אותם כן הרגשתי קצת את ההתרגשות מתקרבת... וגם זה היה די לא מכוון. פשוט נכנסתי להתרשם מסלון וזהו. באותו יום סגרתי. וגם היה לי סגנון של מה שאני רוצה בראש והמעצבת פשוט ראתה אותי וכשהיא תיארה את השמלה שנראה לי שתתאים לי היא תיארה באופן מדהים את מהש היה לי בראש [בלי שדיברתי איתה על זה קודם]. אז זה שיכנע אותי סופית... ואני לא מתחרטת... הייתי מאד מרוצה מהסלון, והיחס וגם התארגנתי שם ביום של החתונה... POOH

קוש1

New member
ל pooh

מסכימה ולא מסכימה.כי ברגע שסגרת שמלה אז זהו העיקר מאחורייך לא? ודרך אגב כולם מסביבי אומרים לי יש עוד זמן ומשביזים אותי. אבל כבר הלכתי למדוד דגמים כדי לראות מה הכיוון והיה ממש כייף!

POOH*

New member
אני מאד נהניתי....

כאמור היו לי יחסית המון מדידות..... והאמת שבכלל לא מדדתי... די ידעתי מה אני רוצה ובכל מקרה לא היה שום דבר בסגנון שלי... ולגבי זה שהעיקר מאחורי, לא יודעת... אני בשום דבר לא אוהבת לחפש יותר מדי... אני משמ לא בן אדם של למדוד מליון בגדים עד שאני מחליטה... ודווקא אותי מאד הרגיע שסגרתי מהר כי הייתי בטוחה שדווקא עם השמלה אני אתמזמז... וגם זה היה כיף... מאד נהניתי בסלון בכל המדידות.. וגם היו המון מדידות אז ממש זה לא היה מאחורי.. להיפך זה ליווה אותי מההתחלה עד הסוף... POOH

רחלילי

New member
2 שלבים

חיפוש כללי היה 4 חודשים קודם רק לקבל מושג ולהנות מהחיפוש, ולהתבאס מהגוף ולהחליט לעשות דיאטה. חיפוש רציני, מציאה וסגירה היו כחודשיים טרם החתונה. את השמלה קיבלתי מספר ימים לפני החתונה.

למעלה