שאלת טריויה לי אליכם:

שאלת טריויה לי אליכם:

מי מהבאים היה שחקן קבוע במסע בין כוכבים: הריסון פורד, לי מייג'ורס או לנארד נימוי? ושאלה נוספת: מסע בין כוכבים ו-star trek הן אותה סידרה, שבה כיכבה ספינת החלל אנטרפרייז עם המפקד הקירח (לא זוכר את שמו של השחקן) והקלינגונים או שהיו שתי סדרות בסגנון הזה?

ועל זה נאמר WTF ?? מה עישנת לפני זה ? אחשלו .. אתה בכלל ראית ולו פרק אחד מאחת הסדרות ?? מסע בין כוכבים זה השם בעברית של STAR TREK לי מייגורס שיחק ב12 הנועזים הריסון פורד שיחק במלחמת הכוכבים AKA STAR WARS וליאונרד נימוי שיחק את מר ספוק במס"ב המקורית

ידעתי...

שהריסון פורד היה בסרט סטאר וורס, אבל לא ידעתי אם הוא היה גם בסדרה מס"ב... חשבתי... שמס"ב זה סטאר טרק ואכן אישרת את מחשבתי... על לי מייג'ורס וליאונרד נימוי שמעתי היום בפעם הראשונה כשקיבלתי את השאלה הזאת במיונים של מי רוצה להיות מיליונר. ניחשתי שזה היה מייג'ורס ומסתבר שטעיתי. אבל בכל מקרה זה לא הפריע לי לעבור שלב במיונים. אף פעם לא התעניינתי בכל הסטארס שיט הזה ותמיד בזתי מרחוק לאוהבי הטרילוגיה הכפולה סטאר וורס. את סטאר טרק דווקא אהבתי מאוד בתור ילד. אני זוכר שאהבתי לראות את זה במיוחד בזמן אכילת שניצל עם מקרוני, כמו כל התכניות שאהבתי בתור ילד. אתה תסלח לי על הקצת נוסטלגיה, כן?

חצי סולח .. זה לא כזה נורא לאהוב את מס"ב .. הסדרות שלה לא כאלו גרועות .. יש דברים יותר גרועים .. כמו להרוג את חובבי "חברים" וגם את חובבי "סיינפלד" ../images/Emo3.gif

subatoi

New member
לי מייג'ורס זה סטיב אוסטין,

"האיש השווה מיליונים". ב-"12 הנועזים" היה לי מרווין.

למעלה