שאלת טריקולד ../images/Emo192.gif
שלום וערב טוב לכל חברי הפורום בדרך-כלל אני סמוייה פה, בעיקר נהינת מהתצלומים ומהמתכונים מורידה בפני כולם/כולן את הכובע
הפנייה שלי מתייחסת לעוגת "טריקולד" שהכנתי בסוף השבוע לפי המתכון של קרין גורן ב "ששת" מתוקים: החלטתי לשדרג את העוגה על ידי שימוש בשוקולד "נוטלה" במקום בשוקולד חלב רגיל העוגה יצאה לי "דו-קולד" (לא רואים הבדל בצבע בין השוקולד המריר לחלב) ורואים אותה רק כשתי שכבות של צבע (חום ולבן)... גם ההבדל בטעם בין שכבת השוקולד המריר לחלב (נוטלה) לא כ"כ מורגשת, הטעם של הנוטלה מאוד דומיננטי ושל המריר בכלל לא מורגש, הטעם של השוקולד המריר מורגש בעיקר בזכות בסיס הבראוניז האפוי. דבר נוסף הוא ששכבת השוקולד הלבן נמסה מאוד מהר אחרי שחותכים את העוגה (שכבת השוקולד הלבן פשוט נמרחה על הצלחת, בעוד השוקולדים האחרים נשארו יציבים) נאלצתי לשמור את העוגה בהקפאה כל הזמן, וזה למרות שפרסתי ממנה רק אחרי שהיא היתה לילה שלם במקפיא... העוגה יצאה טעימה מאוד וקצרה מחמאות, אבל עדיין ציפיתי למשהו יותר מרשים בצבע ובעמידות... יש מושג למה זה קרה ואיך אפשר למנוע בעתיד?
שלום וערב טוב לכל חברי הפורום בדרך-כלל אני סמוייה פה, בעיקר נהינת מהתצלומים ומהמתכונים מורידה בפני כולם/כולן את הכובע