שאלת "טריקית"
איך אתם מזהים בשר טרי שנמכר כטרי ואתם בטוחים שהוא לא טרי- או יודעים בוודאות אבל מפחדים לפתוח את הפה ולהתלונן ברשות להגנת הצרכן שהבשר הוא אכן מופשר ומדבר "כטרי" לטענת הקצב.
האם הגיוני שפרגיות טרי בלי שעבר הקפאה פעם אחת יעלה 75 שקלים לקילו, או אתם סקפטיים?
- זה בלוף שברור לכם שבשר לא כל בשר שאומרים שהוא טרי הוא באמת טרי, אבל מי פה שקצב מקצוען שידע לתת טיפים מלבד צבע הבשר, ולבדוק שהבשר יבש- כמה שאפשר שאין עודפי מים, מה עוד אתם בודקים מלבד ריח? וכל מה שכתבתי?
איך אתם מזהים בשר טרי שנמכר כטרי ואתם בטוחים שהוא לא טרי- או יודעים בוודאות אבל מפחדים לפתוח את הפה ולהתלונן ברשות להגנת הצרכן שהבשר הוא אכן מופשר ומדבר "כטרי" לטענת הקצב.
האם הגיוני שפרגיות טרי בלי שעבר הקפאה פעם אחת יעלה 75 שקלים לקילו, או אתם סקפטיים?
- זה בלוף שברור לכם שבשר לא כל בשר שאומרים שהוא טרי הוא באמת טרי, אבל מי פה שקצב מקצוען שידע לתת טיפים מלבד צבע הבשר, ולבדוק שהבשר יבש- כמה שאפשר שאין עודפי מים, מה עוד אתם בודקים מלבד ריח? וכל מה שכתבתי?