שאלת יד באומהה

The RKO Master

New member
שאלת יד באומהה

שולחן חדש שאתם לא מכירים יושבים 6 אנשים. אתם בביג בליינד. (0.01/0.02) הדילר מעלה ל17 סנט בערך ואחריו הסמול משווה. יש לי QQTT אחד מהם סוטד. מה אני צריך לעשות עם היד הזאת?

Kgt1

New member
אתמול בדיוק התחטבתי בשאלת הדאבל פוקט

במשחק הסופר מגניב הזה... עד כמה שאני מבין, יש לך סט ואליוס רק מול מספר יותר גדול של שחקנים... ובגלל שזו יד לא לדרואו, קשה מאוד לשחק איתה פלופ.

shaywh

New member
זה היה נו לימיט אומהה?

מצטער על ההצקה, פשוט בplo אפשר לפתוח עד 7 סנט. אם שיחקת נו לימיט תעבור לplo.

The RKO Master

New member
אני לא זוכר אבל מן הסתם אתה צודק

וזה חייב להיות NL. אני בהחלט אקח את העצה לתשומת ליבי אבל אפשר לשאול למה? האם אתה מתכוון לכך שבPL לא יקרו מצבים מוזרים שבו השחקן מהמר 9 ביג בליינדים?

shaywh

New member
בגלל

שplo הוא משחק שבנוי בצורה מסויימת ויש הרבה אנשים שמשחקים אותו, כמה מהם גם כאן, ותוכל ללמוד אותו ולהשתפר בו ולהרויח ממנו. נו לימיט זה שטות חריגה ולא מומלצת, אני יכול לנסות לאלתר הסבר יפה למה אבל בפשטות זה בגלל שאומהה הוא משחק מופרע גם ככה... ובפוט לימיט השחקן שפותח ראשון יכול להעלות ל3.5 בליינדים ועוד אחד על כל לימפר. אז כדי שמישהו יפתח ב8.5 בליינדים צריך שיהיו לפניו חמישה לימפרים, משהו שהיית מזכיר.

The RKO Master

New member
תודה על ההסבר + עדכונים

את היד ההיא שיחקתי. השוותי בפלופ ובטרן קיבלתי סט של 10. הימרתי וקיבלתי שתי השוואות. בטרן כבר היה לי פול האוס. הימרתי ושניהם התקפלו. כמעט הכפלתי את הביי אין שלי ביד הזו. שיחקתי עוד קצת מזומן ולא הלך לי. עברתי לשחק sit&go נו לימיט הולדם וכבר הרווחתי 10$ כשההפקדה הראשונית הייתה 30. (יומיים)

למעלה