שאלת יום א´
מנוי לתאטרון

אתי@

New member
שאלת יום א´ ../images/Emo13.gif מנוי לתאטרון

למישהו יש מנוי לתאטרון
איזה
אני שואלת כי היו לנו כמה מנויים לקאמרי, מאוד נהננו מההצגות, אבל בגלל שעשינו מנוי סטודנט, תמיד ישבנו במקומות גרועים. בנוסף, התאטרון ממש ישן והרווח בין הכסאות ממש קטן, ככה שאין מקום לרגליים...
לרונן זה ממש הפריע... היה לנו גם מנוי אחד בבימה אבל לא נהננו מההצגות שם, למרות שמבחינת נוחות בישיבה היה קצת יותר טוב... עכשיו אנחנו חושבים על תאטרון חולון ומתלבטים, כיון שבתאטראות העירוניים בדרך כלל המבחר יותר קטן. מצד שני יש הצגות ממגוון תאטראות (הבימה, הקאמרי, בית ליסין). מה אתם אומרים

שמופית

New member
אמנם אין לנו מנוי לתאטרון, אבל...

עד כמה שאני יודעת, הקאמרי עובר למשכן חדש בבית האופרה, כך שנראה לי שזה יהיה מפואר. בקשר לתאטרון חולון, נשמע לי אחלה. לאמא שלי היה מנוי לתאטרון נתניה והגיעו לשם הצגות מעולות וממגוון תאטראות

Ronnie*

New member
גם לנו היה פעם בקאמרי...

מנוי סטודנט. עכשיו התקשרו להציע לנו מנוי מהבימה, וזה נשמע מאוד שווה, אבל אנחנו מנסים לחסוך... תיאטרון עירוני באמת יכול להיות טוב מבחינת המגוון - תלוי מה הם מציעים. אגב, אהבתי את החתימה שלך

אתי@

New member
אנחנו לא נהננו מהמנוי בבימה כי

ההצגות היו הרבה פחות טובות מאלו של הקאמרי. ממש התקשינו לסיים את המנוי. אבל אני חושבת שזה עניין של טעם, כי ההצגות של הבימה היו יותר כבדות, ואנחנו העדפנו את ההצגות מלאות ההומור של הקאמרי... אז אולי אתם תחלקו על דעתינו... לגבי החתימה -
תודה...

shelycat

New member
בית לסין....

להורי היה מנוי לבית לסין שהייתי משתמשת בו לא מעט, די נחמד, כבר לא זכור לי לגבי המושבים, אני מאוד אהבתי לנצל את המנוי למופעים שניתנו במרתף העליון ובמרתף התחתון של בית לסין ובעיקר מופעי גאז (אחד המרתפים מסודר כמו בית קפה) יש שם כל מיני שווה לברר מה הם מציעים לעונה הקרובה. וגם די נהניתי מההצגות שבחרתי ללכת אליהן.

אתי@

New member
../images/Emo45.gif אם נוותר על תאטרון חולון אז

בטח נלך על בית ליסין. שמעתי המון המלצות...

כחובבת תיאטרון ותיקה (בת לחובבי

תיאטרון מדופלמים) שחרשה כמעט כל תיאטרון אפשרי, ממליצה מכל הלב על תיאטרון ה"חאן" בירושלים. תיאטרון טוב באולם מיוחד. ולנסוע לירושלים זה תמיד מוסיף לאוירה. (טוב, נכון שכיום זה גם קצת מסוכן ..) גם "בית ליסין" מצויין. אבל עדיין אני אוהבת יותר את ה"חאן". על "הבימה" ו"הקאמרי" אני לא משתגעת בכלל .. נ.ב. אתי, מה שלום רונן ??

אתי@

New member
לא נראה לי שניסע לי-ם בשביל תאטרון

רונן שונא לנהוג ובשבילו תאטרון לא שוה את הנהיגה לי-ם. אפילו לת"א הוא עושה פרצופים
(נו טוב, בעיות חניה...) תודה על ההתענינות ברונן. הרגל עדיין מאוד כואבת וקשה לו לישון בלילות. הוא התחיל לקחת כדורים טבעיים לחיזוק השרירים שסביב השלד, בתקווה שזה יעזור לו להחלים, אבל בנתיים הוא די סובל.

fila

New member
לנו יש מנוי../images/Emo13.gif

לתיאטרון הצפון בקירית אתא ויש הצגות ממש נהדרות גם מקום הישיבה שלנו מעולה. מביאים לשם הצגות גם מהבימה במית ליסין ומהקאמרי וזה היתרון בתיאטרון עירוני מעין זה. נתנו לי את המנוי מהעבודה ןאני מאוד נהנית , שמעון פחות.

שירי71

New member
כן נושא כאוב!

עשינו פעם שנייה להבימה ולדעתי התקופה נגמרה מאז שעברנו לכאן ופשוט אין לנו מתי ללכת כי כשחוזרים בערב מהעבודה הביתה הדבר האחרון שבא לי זה לחזור לתל אביב. אגב את אומרת שהבימה נוחה יותר מהקאמרי? טוב שאמרת זאת כי בהבימה אנו מש סובלים כי שנינו גבוהים. אגב היינו פעם בהצגה שהיו מקומות ועברנו קדימה למקומות של האנשים ה"שווים" לא סטודנטים כלומר. אני בעד לעשות מנוי למשהו קרוב לבית למי שלא בא לו להכנס פעמיים ביום לפקקים .

Aאלינור

New member
בזכות השאלה של אתי והשרשור הזה

הוצאת ממעמקי המגירה את המנוי לתיאטרון בית ליסין שקיבלנו והזמנתי לנו כרטיסים לשתי הצגות מתוך השלוש שנותרו. אז היום אנחנו הולכים ל"ארוחה עם חברים". ההצגה הזו is a done deal אבל את ההצגה השנייה עוד אפשר יהיה לשנות. מישהי ראתה/שמעה על "וריאציות על נושא מסתורי"? ויש לה מה לומר בנידון? מומלץ?

לנו...

היה בבית לסין ואח"כ בתיאטרון ירושלים (זה בטח כמו חולון - אין להם הצגות משל עצמם, אלא מביאים של אחרים). בית לסין היה נחמד אבל יש להם יותר מדי הצגות של שני אנשים שיושבים על הבמה. מינימליסטיות קצת לטעמי. בתאטרון ירושלים היה נחמד מבחינת ההצגות, אבל היתה את הבעיה שישבנו רחוק (מנוי סטודנטים). השנה התייאשנו ולא עשינו. נראה לי שתיאטרון עירוני זה מגוון ואפשר להנות מכל מיני סוגים של הצגות, אבל תבדקי אם הם מביאים דברים טובים. בהצלחה.

danaziv

New member
את כ"כ צודקת לגבי הקאמרי

גם אנחנו עשינו כמה פעמים לקאמרי(מנוי סטודנט) ומאוד נהננו ממהצגות שלהם. עד הפעם האחרונה המקומות שקיבלנו דווקא היו בסדר ,אבל בפעם האחרונה זה היה קטסטרופה. זה היה בהצגה "טובים השניים" ופשוט כל ההצגה סבלתי, חיכיתי לרגע שהיא תיגמר ובחיים לא היה לי דבר כזה . הישיבה היתה כ"כ לא נוחה,נשבר לי התחת ולא היה לי מקום לרגליים . מאז אני בטראומה ולמרות שנשאר לנו הצגה אחת אני דוחה אותה ולא מתכוונת לעשות יותר מנוי סטודנט. התאטרון העירוני נשמע נחמד מאוד נראה לי שכדאי לנסות.

למעלה