שאלת יום הולדת מורכבת....

שאלת יום הולדת מורכבת....

מכמה שאלות: היי לכולם לתמיר מלאו השבוע 4 שנים. הוא לא היה מעוניין לעשות יום הולדת בגן, ולכן החלטנו לעשות לכמה חברים שלנו עם הילדים שלהם בגילאי שנה- ארבע וחצי- חמש 8 ילדים במספר... התארגנתי על "מצנח ענק" כזה צבעוני כזה ועל כמה חישוקים. שאלתי היא מה אפשר לעשות איתם והאם בכלל ניתן להפעיל ילדים בטווח גילאים כזה רחב, אני לא מתכוונת להביא ליצנית וכאלה, אבל רציתי בכל אופן שתהיה תעסוקה ושהילדים לא ישתעממו... שאלה נוספת ואחרונה לבעלות ידיים עקומות כמוני, בא לי להכין לו איזו עוגה באיזו צורה, רק לא רכבת... איך עושים משהו קל , עוגת שוקולד לא מסובכת כזאת? תודה רבה אורית

../images/Emo65.gif

עם המצנח את יכולה לשחק איתם"חתול ועכבר"-את מזמינה 2 ילדים אחד מתחת למצנח(העכבר) ואחד מעליו(החתול) החתול צריך לתפוס את העכבר שבורח ושאר הילדים מנפנפים במצנח.....זה נחמד מאד-ילדים אוהבים את זה!!! עם החישוקים תשחקי איתם ים יבשה.... ובקשר לעוגה את יכולה לקנות תבנית בצורה כלשהי(דובי,פרפר...) או להכין עוגת שוקולד עגולה, באמצע לחפור(לעשות בור) ולהכניס בפנים ממתקים ואז בצדדי העוגה לתקוע 3-4 קשים,לחבר אותם ביחד ולהדביק בלון זה יוצא עוגת כדור פורח מאד נחמדה..... אם לא הבנת שלחי לי מסר... בהצלחה!!!!!

פרלמנים

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo213.gifתשובה לא מועילה ממני...

אני ממש לא יודעת לאפות, כל ניסיון להכין איזו עוגה נגמר בצער על המרכיבים שבוזבזו וכאב לב גדול! המתכון של אמא של אליעזר נשמע טעים ויפה. אמא שלי עשתה לי פעם לפני מיליון שנה עוגה "בריכת שחיה"-טורט עגול עם ג'לי כחול בפנים ודמויות ממרציפן וכו' סביב הבריכה אבל זה נראה לי הפקה ענקית, לשאול אותה? גם עם הפעלות אין לי ניסיון, אבל מאחלת הצלחה! יומולדת שמח לתמיר החומד, יש תמונות מעודכנות חוץ מזו עם הקוקיות? ראיתי תמונה ישנה מאחד המפגשים, איזה פצפון הוא שם... ג'סיקה

יחיאלוש

New member
ראשית, מזל טוב

ניתן להעמיד את החישוקים וליצור "רכבת" ולתת לילדים לזחול בתוכם. לתת לכל שני ילדים חישוק והם צריכים להיכנס בתוכו, להרים אותו לצלילי המסוקיה... לגבי עוגה- הכי פשוטה והכי קלה. אודה ואבוש- עם הילדים הגדולים השקענו ועשינו הפקות מורכבות. היום במעון אני מכינה עוגת בסיס טובה- ומעליה אביזרים שונים. דוגמא: חלקים של פליימוביל, מכוניות, בובות, חילים- כל דבר שהילד אוהב. כמובן שצריך לשטוף היטב לפני ואחרי. בהצלחה.

תחיצ

New member
תראי, אורית

קודם כל
. אמנם עוגות זו המומחיות של נועם והוא אלוף גם בטיב וגם בעיצובים - אבל... כמה רעיונות לעיצוב עוגות פשוט - אפשר לקנות בצק סוכר מצויר - בכל חנות למתנות (הפנינג וכדומה) או מוצרי נייר ודומיהם, יש בצק סוכר מוכן ומצויר בשלל דוגמאות (סמיילי, מיקי מאוז, טוויטי ודומיהם) זה בערך בגודל של עוגה. שמים את זה על קרם הכי פשוט ולאט לאט זה נספג לתוך העוגה (יש מקומות שאפשר "להזמין הדפסה" של ציור ספציפי - עשינו את זה כמה פעמים). אפשרות נוספות היא לצייר (או להוריד מהאינטרנט) דוגמא של ציור (לא מסובך) שאת רוצה. למשל - אנחנו פעם לקחנו ציור של פרת משה רבינו - לקנות סוכריות צבעניות (קטנות כמו של עוגות) בצבעים המתאימים, למרוח על העוגה קרם פשוט, להכין שבלונה מהציור, ופשוט למלא שטחים בסוכריות ע"פ הדוגמא שבחרת.

nush האחד

New member
בצק סוכר זה אחלה רעיון, מנסיון...

ביום ההולדת של הגדולה שלי, אמא שלי אפתה עוגת שוקולד פשוטה ומעליה הנחנו דף סוכר של "דורה". מסביב לעוגה היא תקעה שיפודים עם סוכריות מכל מיני סוגים (גומי, טופי, מרשמלו וכו') וזה היה ממש מקסים וממש שידרג את העוגה. בהצלחה והמון מזל טוב!!!

אנגלה3

New member
../images/Emo49.gif

קודם כל מזל טוב ליום ההולדת. לגבי פעילויות שונות, את יכולה לנסות את המשחק עם הבלונים:לנפח בלון (לא עד הסוף), להעמיד שני זוגות של ילדים אחד מול השני בטן מול בטן, וכל זוג צריך לנסות לפצוץ את הבלון שלו בעזרת הבטן בלבד, כמה שיותר מהר, הזוג שפיצץ ראשון - ניצח. עם המצנח אפשרי כמו שכבר הציעו כאן את משחק "החתול והעכבר" תעסוקה יפה להרבה זמן כי כל ילד רוצה להשתתף. בהצלחה ושוב יום הולדת שמח.

לתותוש חגגנו יומולדת 4 במסגרת דומה

היו כ-15 מבוגרים ו-10 ילדים ופעוטות. היה ממש נהדר. עשיתי נושא "עולם הממתקים". וזה כל כך פשוט... עשיתי תחנות ובכל תחנה היתה הפעלה שקשורה לממתקים. הכנת כדורי שוקולד וגלגול בציפויים שונים, יצירת שרשראות מחטיפים, הכנת קוקטילים מתרכיזים שונים, פיסול בבצק סוכר. להורים הכנתי שולחן מלא כל טוב והילדים היו עסוקים בתחנות. כולם אמרו שהיה יומולדת משגע. ולגבי העוגה - קחי מתכון של עוגת שוקולד בחושה וקלה. אח"כ עליה את יכולה ליצור ציור עם סוכריות צבעוניות או בצק סוכר (זה מאוד מאוד קל).

ליבי א

New member
מזל טוב

אין לי כבר רעיונות כל הבנות לפני נתנו לך רעיונות מצוינים אז אני משתתפת איתם בהצעות כי גם אני עשיתי אותו הדבר פחות או יותר אז שיהיה יומולדת שמח.

טאניוש

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

את יכולה לחפש רעיונות לעוגה בפורומי בישול. אני עשיתי סתפ עוגת שוקולד פשוטה וקישטתי אותה עם סוכריות, יצא נחמד וטעים.

למעלה